iPhone kullanan kişilerin sorunları

Şu Redmi çöpü önerme.
Konuya gelirsek arkadaşın yaşadığı sorun nedir?

Bir arkadaş Redmi çöpü yazmış. Çok talihsiz bir cümle. Giriş seviyesi telefonlar giriş kullanıcıları için üretilir. Adam sen o telefonda oyun oyna diye üretmiyor. Fotoğraf çek, telefonla konuş internette gezin diye üretiyor.
Bu kafa yapısıyla yola çıkarsak tüm ofis bilgisayarları çöp?

Demem o ki cihazlar kullanım çeşitliliğine göre tüketiciye sunulur. Performans telefonu istiyorsanız Android'de amiral gemilere ya da iPhone serisine bakmalısınız. 5 model iPhone kullanmış biri olarak yaşadığım iki problem oldu birisi batarya diğeri de sıcak havalarda yükte ısınan işlemci o da zaten çoğu telefonda olur. Bunların dışında adamlar yapmış diyebileceğimiz bir telefon.

Gayet de doğru demiş, o segmentte sadece Redmi yok. Çöp cihazlar üretiyor maalesef.

Güldüm dostum. Lanet olası telefon daha kendisi donuyor internetten gezmeyi bırak. iPhone 5'nın kasası alüminyum. Isınması normal. Redmi 8 kullanıyorum şu an önce de iPhone 5 kullanıyordum. iPhone 5 Redmi 8 gibi kasmıyordu.

Gayet de doğru demiş, o segmentte sadece Redmi yok. Çöp cihazlar üretiyor maalesef.

150 dolarlık giriş segmentinde performans cihazı önerebilir misiniz?
Redmi serisi de kullandım yazılım sorunları dışında problem yaşamadığım bir seri. (Note 8 Pro ve 9 hariç MTK sağolsun.)
Android'in verdiği özgürlüğe dayanarak güvenilir ROM attığınız zaman bu problem de ortadan kalkıyor.

@AirWick Giriş seviyesi telefonda oyun oynanmaz, bunu biliyoruz. Biz de o bütçeye katlanabilir uzay roketi beklemiyoruz, kullanılabilir bir telefon bekliyoruz. Redmi telefonlar bunu karşılamıyor. Zaten Redmi telefonlara kendi arayüzü MIUI bile maşallah stres test oluyor.

Bu, yıllardır tartışılır. Android artık eskisi kadar kötü, iOS'ta eskisi kadar limitli değil. Şahsen X Android telefon fiyatına iPhone varsa, iPhone tercih ederim.

Sorun yazılımsal çünkü. Amiral gemilere verilen yazılımı gidip giriş seviyesine verirsen olacağı bu. O kadar animasyonu ve özelliği cihazın donanımı kaldırmıyor. Saf Android yüklediğinizde aradaki performansı fark ediyorsunuz. Çöp olan cihazlar değil MIUI yazılımı ve üreticinin dogma stratejisi.

Realme varken Redmi alınmaz.

Samsung da en iyi amiral gemisi telefonundan tut, en ucuz telefonuna kadar One UI kullanıyor. En kötü cihazında bile arayüz kasıyor mu? Hayır. Peki en ucuz Redmi ve en pahalı Redmi telefonları ele al, ikisinde de MIUI çöpü kasıyor mu? Evet. İşte ben buna TEMBELLİK derim.

İşte bu hocam bunu diyorum. Xiaomi eskinin Samsung'u oldu. Her hafta cihaz çıkarıyorlar sonra yazılım ekibi güncellemelere yetişemiyor. Kullanılabillir telefonlar mahvoluyor. Ben MIUI kullanmayı bıraktım Lineage 17.1 kullanıyorum gerçekten cihaz yağ gibi akıyor çok şükür.

Bir de şunu ekleyelim. Telefona güncelleme getiremiyorlar. Getirse de telefonu iyice ayakta ağlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…