iPhone kullanan kişilerin sorunları

MTK işlemcileri önermiyorum. Redmi Note 9 serisinde bunları kullandı. Redmi Note 9 için çöp diyorsanız katılırım buna bu arada. Hem yazılımsal hem de donanılmsal sorun çıkarıyorlar. Üstelik sizi MIUI'ye mahkum ediyor çünkü cihazlara ROM kodlamak Çin işkencesi.

Kullansalar da yazılım farkı ile kapatıyor.

Çin markalarından pek kalite beklememek gerekir samsung en azından uzun yıllardır piyasada var olan bir firma.Açıkçası giriş seviyesi cihazlarda samsung daha iyi cihazlar sunabiliyor.

MTK işlemciler artık eskisi gibi değil, benim sevmeme sebebim hem yazılım hemde cihazın kendi kalitesizliğinden. Redmi cihazlara hafif arayüz yapmak yerine üst segmetteki arayüzü kullanıyor ve iyi optimize etmiyorlar. Ve onca para verip aldığınız cihaz kasmaya başlıyor. Samsung gibi One UI - One UI Core gibi sürümler yapsa daha iyi olur.

Vallaha param yok yoksa benim dayıoğlu benden gizli buzdolabını satıp 12 almış çok özenmiştim ama benden önce davranmış.

Paran yoksa illa iPhone alacağım diye eski telefon almanın mantığı yok. Güzel orta segment Android'ler mevcut.
Konuyu az biraz okuyum dedim. Genellemeler genellemeler. Marka fanboylarından tut hesap yapmasını bilemyen ne kadar kişi var toplanmış.

iOS kullanmak istiyor ise eski modelde alabilir herkesin tercihi farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…