iPhone kullanırken Samsung Watch 7 alınır mı?

toprakcinar

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F - RTX 4060 8GB -32 GB RAM - ASUS TUF B560M-PLUS - 1 TB M2 SSD -
iPhone 11 kullanıcısıyım. Saatten, mesajlara cevap verme ya da arama yapma gibi bir ihtiyacım yok sadece WhatsApp, Instagram gibi bildirimleri görme ve herhangi bir saatte olan fonksiyonları arıyorum(sağlık takibi vs.) Yanında ekstra özellikler olmasına da hayır demem. iPhone kullanmama rağmen Galaxy Watch 7'yi almam mantıklı olur mu? Apple Watch'lara bütçem yetmiyor.

iPhone 11 kullanıcısıyım. Saatten, mesajlara cevap verme ya da arama yapma gibi bir ihtiyacım yok sadece WhatsApp, Instagram gibi bildirimleri görme ve herhangi bir saatte olan fonksiyonları arıyorum(sağlık takibi vs.) Yanında ekstra özellikler olmasına da hayır demem. iPhone kullanmama rağmen Galaxy Watch 7'yi almam mantıklı olur mu? Apple Watch'lara bütçem yetmiyor.
Bağlayamazsın direkt.

@toprakcinar Evet, wearable uygulaması IPhone'da olmadığı için kuramaz ve kullanamazsın.

Huawei'nin IPhone'la bağlantı sorunu yok değil mi çünkü GT 3 Pro da seçeneklerim arasınndaydı.

Ben fit 2 ile kullanıyorum. WhatsApp bildirimi uygulama bildirimleri aramalar vs. geliyor. Hava durumu görüntüleyememe sıkıntısı yaşıyorum onu da sürekli takip et seçeneğini açmadığım için olduğunu tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı