iPhone model numarası ne anlama geliyor?

Swaiz

Hectopat
Daha fazla  
Telefoncudan yurt dışı cihazı diye iPhone 15 Pro Max aldık, model numarasına baktım, 5U2Q3ZA/A yazıyor. Nedir acaba? Bir de hangi ülkeden gelmiş söyler misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_1473.jpeg
    IMG_1473.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 1.314
Model numarası 5 ile başlıyor internette değişim ürünü diyor ne demek yani gidip vereceğim yoksa.

Model numarası 5 ile başlıyor internette değişim ürünü diyor ne demek yani gidip vereceğim yoksa.
Değişim ürünü olsa da sıfırdır diye düşünüyorum telefonu alacağını sanmam verilecek bir durumda yok bence.

Değişim ürünü olsa da sıfırdır diye düşünüyorum telefonu alacağını sanmam verilecek bir durumda yok bence.

Ürünü sıfır diye sattı bana geri vermesine veririm 900 dolar verdim.

Model numarasının rakam ile başladığını ilk defa görüyorum "n" harfi ile başlayan değişim ürünü oluyor diye biliyorum.

Bende ilk defa gördüğüm için yazdım ona göre yarın gidip vereceğim.

Ürünü sıfır diye sattı bana geri vermesine veririm 900 dolar verdim.

Bende ilk defa gördüğüm için yazdım ona göre yarın gidip vereceğim.

Normal bir durum değil hocam gidin bir sorun model numarasını iyice öğrenin ek olarak arkadaşın dediği "Güney Afrika" bilgisi yanlış sonundaki "ZA" harfleri Singapur'dan geldiğini gösteriyor ürünün.

Kral cihazda sorun olmayabilir ama değişim veya yenilenmiş bir cihaz. Mesela dikkat ettiysen kutusuna sonradan paketlendiğini illa belli eder.Tamamen verip vermemek sana kalmış. Cihazda gerçekten sorun olmayabilir. Bende yaşadım ve iade ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı