iPhone model önerisi

Niçin kağıt üzerine bakalım ki kullanım önemli değil mi? Ben farkı hissedemiyorsam kağıtta uçsa ne yazar?
Son kullanıcı açısından düşünüyorsanız haklısınız, fakat iş için kullananlar, bizim gibi teknik detayları kurcalamayı sevenler için bunlar önemli. Ayrıca kâğıt üstünde hiçbir yenilik yapılmasa dahi güncelleme ömrü bayağı önemli.

Merhaba, sorum basit aslında. iPhone dışında telefon istemiyorum, fanlık değil görünüşü falan hoşuma gidiyor yani.
Bütçe derdim yok. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim, kamerası güzel olursa artı olur. Onun dışında 128 GB olursa hoş olur.
Bir de boyutu kocaman olmasın. Estetik durmuyor bence.
Renk olarak fark etmez, öyle çok abartı özellikler aramıyorum. Oyun falan da oynamayacağım. Günlük işlerimi yapsın yeter.
Tek sıkıntı, IPhone'lerın yenisi çıktıkça eskilerin değeri düşüyor. Bunu anlamıyorum. 11 mesela çok iyi telefon ama artık 15 çıktı, 11'in sadece adı kaldı.
Şimdiden teşekkürler, iPhone dışında öneriniz olsa bile umursamayacağım. Dikdörtgen, kocaman, ismini bile hatırlayamayacağım telefonları ne yapayım.
Duz seri almayin hocam, pro serisi alin, pro serisi aliyorsaniz da minimum 256gb alin.

Duz seri almayin hocam, Pro serisi alin, Pro serisi aliyorsaniz da minimum 256 GB alin.

Eski telefonumda 40 GB falan harcıyordum hocam. Öyle yüksek uçmaya gerek yok dediğim gibi boyutu önemli büyük olmasın (11'den küçük olsun, 12 miniden büyük olsun)
16'yı bekleyemem maalesef.
Seri olarak evet Pro alacağım gibi görünüyor.
Renkli alırsam sonrasında satarken çok sıkıntı yaşar mıyım ki?
Bu arada hepinize teşekkürler cevaplarınız için.

Eski telefonumda 40 GB falan harcıyordum hocam. Öyle yüksek uçmaya gerek yok dediğim gibi boyutu önemli büyük olmasın (11'den küçük olsun, 12 miniden büyük olsun)
Siyah ve beyaz renk dışındakileri tercih ederseniz daha iyi olur.

Eski telefonunuz neydi?

Hocam isteklerinizi okudum ve kullanmış biri olarak iPhone 15 Pro almanızı şiddetle öneririm. Önceden iPhone 13 Pro Max kullanıyordum özellikle gece kamerası gözle görülür derecede iPhone 15 Pro da çok ayrı bir seviyede. Tasarım olsun boyut olsun mükemmel bir telefon bence. Renk olarak da tavsiyem "natürel titanyum" modelini tercih etmeniz. Çünkü hem lansman rengi hem de dışarıdan bakıldığında şık gözüküyor dolayısıyla ileride satmanız da daha kolay olacaktır sizin için.

11, sonra 12 mini.
O cihazlarin cektigi fotograflarin kapladigi alan ile pro serilerinin bir degil hocam, fotograf cekmeyi seven biriyim diyorsunuz beni dinleyip 256 alin, iyiki dinlemisim dersiniz. Raw modu acikken cekilen her fotograf 50 ile 100 mb araliginda, 4k videolari katmiyorum bile. 128 yetse bile 256 da kafaniz rahat olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı