iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Bizi küçümsemedin ama Androidi küçümsedin dostum. Android sana saçma, anlamsız birşey gibi gelsede bize göre öyle değil. Ben Android yüzünden sevdiğim arkadaşlarımdan bile vazgeçtim. Androidle uğraşınca ayrı bir seviyorsun onu. Androide edilmiş her hakaret bana edilmiş sayılır.

O zaman ben baya aşağıladım seni dostum her gün her arkadaşıma karşı

Bunu yazmyacaktim ama bence Iphone alanların çoğu kendisi kabul etmesede gösteriş meraklısı. Ya param var en pahalısını alırım, etiketim budur, yada param yok ama en pahalısını alırım etiketim olur... Malesef Türkiyede ve Rusya vs gibi dünya görüşü kısıtlı yerlerde bu böyle. Ha bunun dışında olan insanlar da vardır, alınan kişiler kendini ikinci kısma eklesin lütfen... Androidciler ise işimi görsün yeter o paraya ne gerek var mantığında.

Son düzenleme:
Burda yazılan hiç bir şey sizlerin fikrini değiştirmeyeceği kesin. Apple artık tekel olmuş bir firma o kendi dünyasında istediği gibi at koşturuyor. Android tamamen açık bir dünya yüzlerce android sürümü vesaire şeyler var.
Bu iş birazda para ile alakalı. 3000 TL si olan adam git g2 al ne bileyim zenfon al demezsin. Ios mu adnroid mi ? diye sorarsın.
Öte yandan Apple o heybetiyle (Borsadaki değeri) insanı kendisine çekiyor.
Alakasız ama birine telefonun markasını sorunca iPhone diyor. Apple demesi gerekmiyor mu ?

@Recep Baltaş bey lütfen cevaplarsanız sevinirim iphone 6 hakkında deneyimlerinizi , özellikle yılardır Android kullanan bir insan olarak. Ben iphone 5 kullanıcısıyım ve Note 4 ' e geçmeyi düşünüyorum işlevselliği açısından ama uzun vadede Touchwiz ile ilgili çekincelerim var. Bu da z3 ya da ekosistem değiştirmeyip i6+ alma gibi bir fikir doğuruyor ama gönlümden geçen özellikleriyle bana yakın duran Note 4. Sizin deneyimleriniz bana iyi bir rehber olacaktır.

Samsung pişmanlıktır. 6 ay destek ( Belki daha kısa ) sonra sal gitsin... Samsung ömrü 6 aylıktır..
Bak ; Samsung Galaxy A Serisi İçin Android 5.1 Güncellemesi Gelmeyebilir - ShiftDelete.Net

Daha yeni çıkardıkları telefonları bile salladılar.
Başka örnek mi? S3 olabilir. 4.1.2 ile başla 4.2.2 ve 4.3 en son Jellbean.. Aa bitti mi destek? Evet. Neden? Çünkü siz tuvalete gidip gelinceye kadarki sürede biz ( samsung yani ) yeni telefon çıkarıyoruz..

Ek : Android kullanıyorum. Ama bir sonraki telefonum ( Sık telefon değiştirmem 2.5 yıl oldu en son alalı ) Ya iPhone ( 5S veya 6 ) ya da Nexus serisi. Android dediğin Nexustur. Diğerleri boştur..

Son cümlen için :
Bence Apple demesine gerek yok. Şahsen elimde Note 3 ( Örnek olarak ) olsa, elimde Note 3 var derim.

Bunu hangi firma yapmiyor soylermisin ? Xperia Z desen daha yeni Hindistana çıktı. G2 için hep oyaladılar. Note 3 e toplam 6 7 tane güncelleştirme geldi. Sammobileye bakın. Ayrıca güncelleme gelen 4 ve 4s lerin halide ortada. 8.1.2 ile 5s kasıyor diyenlerde ortaya çıktı. Ayrica Sony sadece Xperia Z serisi cihazla güncelleme verceginide duyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…