iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Sorumdan sonra herkezin aynı anda çıkmasıda bi garip geldi. Ayrıca sizde az önce konuşanlardansınız çevrimiçi olduğunuza göre sorunumla ilgili çözümlerinizi belirtin lütfen.
Soruya cevap verme zorunluluğumuzda yok. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@HalilAtaoğlu
Bak son 30 dakikadır çevrimdışıydım çünkü Whatsapp grubu kurduk onunla ilgileniyorduk. Ayrıca biz Android Ceo su değiliz sen de Tim Cook değilsin. Herkes her şeyi bilemez. Bunu anlama kapasiten varsa konuşmaya devam edelim.
Az önce öyle konuşmuyordunuz ama cahil falan diyordunuz yeterince iyi olduğunuzu düşünüyordunuz. İos kullanıpta jb bilmeyen var diyordunuz iyice küçümsediniz şimdi değişen nedir dostum? Daha fazla tartışmaya gerek yok cevabımı verdiğimi düşünüyorum.

Az önce öyle konuşmuyordunuz ama cahil falan diyordunuz yeterince iyi olduğunuzu düşünüyordunuz. İos kullanıpta jb bilmeyen var diyordunuz iyice küçümsediniz şimdi değişen nedir dostum? Daha fazla tartışmaya gerek yok cevabımı verdiğimi düşünüyorum.
Herşeyi bilmek zorunda değiliz. Evet çoğu şeyi biliyoruz. Ama burası özgür biryer, Android hakkında bilgimiz olabilir ama Android ile ilgili olan tüm konulara cevap vermek zorunda değiliz.

Ayrıca beynin bizim android ile ilgili herşeyi bildiğimizi sanıyorsa beynini aldığın yere götür.
Dostum sana ne oluyor laflarım sana değil ki sen sorunumla ilgili çözüm üretmeye çalıştın sonuçta ben yazmayanlar için konuştum. Ayrıca yok beynini aldığın yere götür falan lütfen bu denli seviyesi düşük aşağılayıcı konuşmalar yapmayalım ben hiçbirinizi küçümsemedim.

Arkadaşı alalım başka konuya. :) Saygılar usta.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı