iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Pc de bile 500 mhz ile oyunlarda fps artışı sağlamayan bir teknolojiden mobil platform nasıl yararlanabilir ki? Yada cihazda kayda değer ne kadar bir artış elde edebilirsin?

Haklısın. Hiç bilmeyen birisi bile 10 dakika süren bir video ile eşzamanlı hareket ederek Rom kurabilir. Ama arkadaşlar 10 dakika içinde atom parçalıyor ise bilemedim.

Çoğu Android kullanıcısı bu Rom root işlerini hobi olarak yapar. Merak ediyorum boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz ?
Cevap verme gibi bir zorunluluğum yok ama ben yine de cevaplıyorum. Şu sıralar Üniversite sınavına çalışıyorum ondan önce de bol bol arkadaşlarımla gezer ve kitap okurdum boş zamanlarımda. Adı üstünde hobi olarak yaptığınız bir işten herkesin keyif alıp yapmasını bekleyemezsiniz. Sırf yapılamıyor diye İphone kötülemek çok yanlış, herkes yapmak istiyor mu bakalım. Tekrar söylüyorum telefon kişisel kullanım ve ihtiyaçlara göre alınır ve android fanları olarak İphone'u ve İphone kullananları yerden yere vurmanız size sadece seviye kaybettirir.

Pc de bile 500 mhz ile oyunlarda fps artışı sağlamayan bir teknolojiden mobil platform nasıl yararlanabilir ki? Yada cihazda kayda değer ne kadar bir artış elde edebilirsin?

Konumuz PC değil bunu belirtmek istedim. Ayrıca OC yapmadığınız için neler kazandırdığını bilmiyorsunuz. 200 MHZ Arttırınca bile gözle görülür bir performans artışı oluyor.

Artıyor tabiki nasıl artmasın. GPU Overclock ta yazdım farkındaysan Ayrıca romlar şarj ve performansı iyileştirir.
Dostum akıcılığı, geçişleri, uygulama açılış hızlarını arttırır belki varıpta kasan oyunu kasmadan oynatmaz demek istediğüm bu.

Kullananları yerden yere vurmamakla beraber kişisel düşüncelerimi söylemekte özgürüm sanırım.
Bu arada sınavınızda başarılar diliyorum. Kimseyle kişisel bir problemim yok söylemek istedim.

@Berkant Ayhan Karabudak
Berkant bu arada Messenger'dan sana ''Hasan'' isimli kişiden mesaj gönderdim. Fake bir hesap o. Aklımda Technopat Sosyal Whatsapp Grubu kurmak var.

Konumuz PC değil bunu belirtmek istedim. Ayrıca OC yapmadığınız için neler kazandırdığını bilmiyorsunuz. 200 MHZ Arttırınca bile gözle görülür bir performans artışı oluyor.
Ben oc kullanan birisiyim 2 yıl boyunca eski 2.60 olan işlemcimi 3.10 a çıkardım oyunlarda bir artısı olmadı. Ben tecrübelerime dayanaraktan konuşuyorum. Performans artışı elbette oluyor ama kayda değer bir artış değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…