iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Android severler grubu kurabiliriz Whatsappda. Hasan İsimli Facebook'daki hesaba mesaj attım ama bakmadın.

Bakın hala bilgisayardan bahsediyorsunuz.

Kullananları yerden yere vurmamakla beraber kişisel düşüncelerimi söylemekte özgürüm sanırım.
Bu arada sınavınızda başarılar diliyorum. Kimseyle kişisel bir problemim yok söylemek istedim.
Teşekkürler. Tabi ki burası adı üstünde sosyal ve düşüncelerinizi özgür bir biçimde söyleyebilirsiniz. Yanlız söylerken şu arkadaş gibi boş ithamlarda bulanmamanız daha iyi olur, yerden yere vurmak deyimi bunun içindi.
Diyeceğim diyeceğim, içimde tutuyorum sabahtan beri ayıp olacak diye. Ama demeden duramayacağım. İOS Hiçbirşey bilmeyenler içindir. Doğru değil mi?

@Resul.A İphone kullanıcısı gelip Android'i kötüleyerek düşüncesini ortaya koyuyorsa bende ona cevap vermekte özgürümdür. Şunu da belirtmek istiyorum İphone kullananları %80'i havası için kullanıyor. Geçenlerde kendini çok bilmiş sanan ve İphone 4s kullanan arkadaşıma senin telefona JB yapalım dedim o ne dedi ama sorsan İphone şöyle güzel böyle güzel susturamazsın.

Berkant'ında vardığı bu kanıya ben çevremi gözlemleyerek ulaştım.

Berkant'ında vardığı bu kanıya ben çevremi gözlemleyerek ulaştım.
Yani ne diyelim arkadaşlar siz kafanızda bir İphone kullanıcısı profili oluşturmuşsuınuz ve tıpkı önyargılar gibi bunu kırmak imkansız.Ama yaptığınız yorumlar ben ve benim gibi bu işlerden az da olsa anlayan ve sadeliği ve kullanışlı olduğu için İphone seven insanları üzüyor. Dediğiniz gibi İos hiçbir şey bilmeyenler için olsaydı Recep Baltaş kullanmazdı herhalde. Konuşurken genelleme yapmamaya herkesi çevrenizde ki insanlar gibi görmemeye dikkat ederseniz kimse kırılmamış ve kendini savunma ihtiyacı duymamış olur. Herkese iyi sosyaller.

Ben genelleme yapmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca bu forumda bi' süre bulunmuş Iphone kullanıcıları herhalde cahil olamaz.

Recep Abi neden JB yaptı acaba?

@Berkant Ayhan Karabudak Çok yalan söylüyorsunuz s3 mini'ye yapılan tüm custom romlar acayip kötü. s3 mini en iyi kendi stock romunda çalışıyor, custom rom da telefon sarjı 1 saat zor dayanıyordu. Performans da aynıydı hiç bi değişiklik yoktu, stabillik söz konusu bile değil. Android özgürlüktür derken, root atmadığınız müddetçe o da ios gibi. iOs da Jailbreak var ki o da çoğu uygulamayı açıyor.Birde bir arkadaş iPhone'u olan kişiyi hava atmak için aldığını yazmış, @Recep Baltaş hava için mi aldı? Ayrıca Türkiye'de fiyatlar pahalı olduğu için alan kişiyi hava atmak için aldığını söylemeniz de çok yanlış. Telefon'u olan android olsun, ios olsun, wp olsun herkes telefonuyla hava atmış dır bundan %100 eminim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…