iPhone mu Samsung mu?

Kamera açısından da Ultra'ların, Pro Max'lere göre önde olduğunu düşünüyorum.

Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.

Özellikle gece çekimlerinde IPhone'ları daha başarılı buluryorum.

16 Pro ile S24 ultrayı karşılaştırır mısınız merak ettim hangi noktalarda üstün?

Çok fazla video izliyorsan Samsung şarj konusunda çok daha faydalı olacaktır. IPhone cihazlardan video izlemeyi pek mantıklı bulmuyorum ben.

16 Pro ile S24 ultrayı karşılaştırır mısınız merak ettim hangi noktalarda üstün?
Siz karşılaştırın lütfen, Pro hangi noktalarda üstün?

Nedense bana fazla doymuş, renkleriyle oynanmış gibi geliyor. Kötü demiyorum ama pastel boya gibi sanki.
Evet bana da biraz öyle geliyor. Plastikleştiriyor gibi resim çekimden sonra düzenlendiğinde. Ama oynama derecesini ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz veya kapatabiliyorsunuz.

Samsung.

Yazılım, kamera, stabilize 2. elde değer kaybetmemesi uzun ömürlülükde iPhone daha iyidir diye düşünüyorum.

Ayrıca turuncu rengi turuncu gibi gösteriyor iPhone, parlatıp pastel boya yapmıyor. Mesela sen bir Samsung fanboyusun birazdan iPhone fanboylarında da gelen olur karışır gider ben iPhone 15 kullanıyorum ve S25'e geçmeyi düşünüyorum tek sebebi 120 Hz başka sebep bulamadım bu sebebde bana yeterli gelmedi daha düşünüyorum. Ayrıca soruya soruyla cevap verilmez.

Yük altında daha stabil olduğunu düşünmüyorum, yıl 2025 artık Samsung eski Samsung değil. Önceden IOS daha stabil olduğundan ve Android'lerin belirli zaman sonra yavaşlamaya başladığı görüldüğünden böyle bir algı mevcuttu fakat bu durum artık mevcut değil diye düşünüyorum. Kamera konusunda da 16 Pro'nun daha üstün olduğunu söyleyemeyiz, açıdan açıya, moddan moda, ışıktan ışığa değişiyor bu durum. Mikrofon durumunu bilmiyorum. İşlemcisi de benchmarkta daha iyi performans veriyor bu doğru. Fiyata da bakarsak hangisi mantıklı geliyor?

Olay sizin düşüncenizle olsa Samsung tabii ki daha iyi olurdu ama olay sizin düşünceniz değil açın testleri izleyin S24 Ultra ısınıp uygulama kapattığında 15 pm veya 16pm hala çalışmaya devam ediyor aynı şekilde yine açın test videolarını izleyin iki telefonda aynı yerde aynı açı ile aynı kareyi çekiyor S24 ultrada bozulmalar daha çok. Konu sahibi alabileceğini belirtmiş demek ki bütçesi yetiyor fiyatı neden işin içine soktunuz? F/P açısından mantıklı değil bile demiyorsunuz ki Ultra serisi daha iyi diyorsunuz.

Ayrıca soruya soruyla cevap verilmez.
Hangi soru, göremedim.

Yazılım, kamera, stabilize 2. elde değer kaybetmemesi uzun ömürlülükde iPhone daha iyidir diye düşünüyorum.
Yazılım üstün değil. Kamera kime göre neye göre üstün, az önce de dediğim gibi açıdan açıya, moddan moda, ışıktan ışığa değişkenlik gösteriyor, kameradan çıkan görüntü de zevk işi. 2. elde değer kaybetmemesi olayı doğru fakat bu da milletimizin Apple'ın daha üstün olduğu inancından dolayı var. Samsung eski Samsung değil artık, o donma - kasma, gittikçe yavaşlama olayları yok, yıl 2025.
Ayrıca turuncu rengi turuncu gibi gösteriyor iPhone, parlatıp pastel boya yapmıyor.
Görüntüleri pastelleştirdiği konusuna selfie kamerasında ben de biraz katılıyorum fakat çekim sonrası düzenleme seviyesini değiştirebiliyorsunuz.
Mesela sen bir Samsung fanboyusun birazdan iPhone fanboylarında da gelen olur karışır gider
Samsung fanboyu olduğumu nereden çıkardınız? Dikkat ettiyseniz şuana kadar sunduğum bütün yanıtları sebepleriyle belirttim. Direkt nedensiz Samsung demedim. Karışıp gitmelik bir durum yok burada, sebepleriyle tartışıyoruz konu açıldığından beri, dikkat ettiniz mi?

Şöyle değiştireyim, yük altında İPhone'un daha stabil olduğunu gösteren bir durum yok. S24 FE kullanıyorum, ısınıp kapanma durumu mevcut değil, hangi uygulamada, eşit şartlarda mı bakılıyor, testi yapan kaynak nedir, bahsettiğiniz testi paylaşabilir misiniz? Tamam fiyatı sokmadan da genel olarak bütünüyle bakınca Samsung daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…