ProfesorTesla
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Eğer iPhone pro pro max serisinden alırsanız batarya konusunda sorun yaşayacağınızı sanmam, ekran kalitesi olarak samsungta plus ve ultra modeli daha önde, makale okuyup üzerinde çalışma yapacaksan kalem avantajı olarak ultra modeli daha avantajlı olur, google search kısmından translate özelliği kullanarak az da olsa yabancı makale de okuyabilirsiniz. Geri kalan konularda 2 modelde sizi üzmez. Samsung bahsettiğim son cümlede makale okurken kalem avantajı, google search özelliği gibi daha önde not özelliği kısmında daha avantajlı diyebilirim. Oyun konusunda pro ve plus üstü sizi üzmez. En çok hangi alan da kullanacaksınız kişisel sorularınıza cevap vererek bulabilirsiniz. İki telefon da birbirine yakın. Biri bir konuda üstündür diğeri başka konuda.Tüm yorumları okudum, aklım daha da karıştı
Şöyle bir düşüncemi söyleyerek güncelleyeyim bu beyin fırtınasını;
Yüksek ücretler verip bir telefon alıyorsam en azından elimde ki kullanım süresinin, ekranının kalitesinin ve performansının fazla olmasını istiyorum şuan mevcut telefonuma göre. Elbette hem iphone seçenekleri hem de samsung seçenekleri elimdekinden iyi olacaktır. Bir makale okuyup, üzerinde çalıştığımda, bir video/yayın izlediğimde veya bir el bir oyun attığımda şarjımın yarı yarıya azalıyor olması durumu can sıkıyor. Bunları elbette bir zaman diliminin ardından yaşayacağız normal olarak ancak bu süreci yaşarken de en azından ekranın performansı ve büyüklüğü gibi durumların içime sindiği durumlar olmasını istiyorum.