Denizius124
Hectopat
- Katılım
- 17 Kasım 2023
- Mesajlar
- 5.842
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 9
Hangi soru, göremedim.
Yazılım üstün değil. Kamera kime göre neye göre üstün, az önce de dediğim gibi açıdan açıya, moddan moda, ışıktan ışığa değişkenlik gösteriyor, kameradan çıkan görüntü de zevk işi. 2. elde değer kaybetmemesi olayı doğru fakat bu da milletimizin Apple'ın daha üstün olduğu inancından dolayı var. Samsung eski Samsung değil artık, o donma - kasma, gittikçe yavaşlama olayları yok, yıl 2025.
Görüntüleri pastelleştirdiği konusuna selfie kamerasında ben de biraz katılıyorum fakat çekim sonrası düzenleme seviyesini değiştirebiliyorsunuz.
Samsung fanboyu olduğumu nereden çıkardınız? Dikkat ettiyseniz şu ana kadar sunduğum bütün yanıtları sebepleriyle belirttim. Direkt nedensiz Samsung demedim. Karışıp gitmelik bir durum yok burada, sebepleriyle tartışıyoruz konu açıldığından beri, dikkat ettiniz mi?
Şöyle değiştireyim, yük altında IPhone'un daha stabil olduğunu gösteren bir durum yok. S24 FE kullanıyorum, ısınıp kapanma durumu mevcut değil. Tamam fiyatı sokmadan da genel olarak bütünüyle bakınca Samsung daha mantıklı.
Paylaşır mısın?Testler var diyorum öyle bir durum yok diyorsunuz. Verdiğiniz örnek çok saçma.
Paylaşır mısın?
Hangi soru, göremedim.
Yazılım üstün değil. Kamera kime göre neye göre üstün, az önce de dediğim gibi açıdan açıya, moddan moda, ışıktan ışığa değişkenlik gösteriyor, kameradan çıkan görüntü de zevk işi. 2. elde değer kaybetmemesi olayı doğru fakat bu da milletimizin Apple'ın daha üstün olduğu inancından dolayı var. Samsung eski Samsung değil artık, o donma - kasma, gittikçe yavaşlama olayları yok, yıl 2025.
Görüntüleri pastelleştirdiği konusuna selfie kamerasında ben de biraz katılıyorum fakat çekim sonrası düzenleme seviyesini değiştirebiliyorsunuz.
Samsung fanboyu olduğumu nereden çıkardınız? Dikkat ettiyseniz şu ana kadar sunduğum bütün yanıtları sebepleriyle belirttim. Direkt nedensiz Samsung demedim. Karışıp gitmelik bir durum yok burada, sebepleriyle tartışıyoruz konu açıldığından beri, dikkat ettiniz mi?
Şöyle değiştireyim, yük altında IPhone'un daha stabil olduğunu gösteren bir durum yok. S24 FE kullanıyorum, ısınıp kapanma durumu mevcut değil, hangi uygulamada, eşit şartlarda mı bakılıyor, testi yapan kaynak nedir, bahsettiğiniz testi paylaşabilir misiniz? Tamam fiyatı sokmadan da genel olarak bütünüyle bakınca Samsung daha mantıklı.
Paylaşır mısın?
Yük altında stabilizasyondan kastınız nedir sizin? Baktığım testlerde böyle bir durum mevcut değil gördüğüm kadarıyla. Sizin bahsettiğiniz testleri paylaşsanız keşke, bahsettiğiniz kanalları bulabilirsiniz dediğinize göre bulunması kolay, bakıp paylaşabilir misiniz?YouTube isimli platformda bu konularda yıllardır test yapan yabancı isimler var girip bulabilirsiniz.
Teşekkürler, bakacağım.Hadi buyurun uğraşmayın
Yük altında stabilizasyondan kastınız nedir sizin? Baktığım testlerde böyle bir durum mevcut değil gördüğüm kadarıyla. Sizin bahsettiğiniz testleri paylaşsanız keşke, bahsettiğiniz kanalları bulabilirsiniz dediğinize göre bulunması kolay, bakıp paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler, bakacağım.
Videoyu inceledim. Önceden baktığım incelemelerde S24 Ultra'nın ısınıp kapanması gibi bir durum görmemiştim fakat bu testte öyle olmuş. Nedenini bilmiyorum. YouTube'da bu video harici ağır yük testi şeklinde arattığımda da başka bir video bulamadım. Bunun haricinde önceden de belirttiğim gibi 16 Pro Max'ın işlemcisi daha güçlü, benchmarkta da önemli derecede yüksek puan alıyor. İşlemci olarak Pro Max önde diyebiliriz, peki tek üstün odluğu nokta bu desek, Samsung'un da pil optimizasyonu ve buna bağlı olarak ömrü çok daha fazla, kullanım açısından bu çok büyük rahatlık olacaktır diye düşünüyorum. Aradaki işlemci ve stabilizasyon farkının telefon kullanımını ciddi ölçüde değiştireceğini düşünmüyorum sonuçta testlerdeki gibi kullanan yoktur normal bir kullanıcı için. Ama pil ömrü cidden çok önemli oluyor. S24 Ultra'nın yıl başında, 16 Pro Max'ın yıl sonunda çıktığını ve Samsung'un 24 serisiyle piyasaya sürdüğü AI desteğini de düşünürsek bana hala Samsung mantıklı geliyor. İşlemci açısından da S25 Ultra ile karşılaştırmamız daha doğru olacaktır, tarihleri daha yakın olacak sonuçta.Yük altında stabilizasyondan kastınız nedir sizin? Baktığım testlerde böyle bir durum mevcut değil gördüğüm kadarıyla. Sizin bahsettiğiniz testleri paylaşsanız keşke, bahsettiğiniz kanalları bulabilirsiniz dediğinize göre bulunması kolay, bakıp paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler, bakacağım.
Videoyu inceledim. Önceden baktığım incelemelerde S24 Ultra'nın ısınıp kapanması gibi bir durum görmemiştim fakat bu testte öyle olmuş. Nedenini bilmiyorum. YouTube'da bu video harici ağır yük testi şeklinde arattığımda da başka bir video bulamadım. Bunun haricinde önceden de belirttiğim gibi 16 Pro Max'ın işlemcisi daha güçlü, benchmarkta da önemli derecede yüksek puan alıyor. İşlemci olarak Pro Max önde diyebiliriz, peki tek üstün odluğu nokta bu desek, Samsung'un da pil optimizasyonu ve buna bağlı olarak ömrü çok daha fazla, kullanım açısından bu çok büyük rahatlık olacaktır diye düşünüyorum. Aradaki işlemci ve stabilizasyon farkının telefon kullanımını ciddi ölçüde değiştireceğini düşünmüyorum sonuçta testlerdeki gibi kullanan yoktur normal bir kullanıcı için. Ama pil ömrü cidden çok önemli oluyor. S24 Ultra'nın yıl başında, 16 Pro Max'ın yıl sonunda çıktığını ve Samsung'un 24 serisiyle piyasaya sürdüğü AI desteğini de düşünürsek bana hala Samsung mantıklı geliyor. İşlemci açısından da S25 Ultra ile karşılaştırmamız daha doğru olacaktır, tarihleri daha yakın olacak sonuçta.
Tüm yorumları okudum, aklım daha da karıştı
Şöyle bir düşüncemi söyleyerek güncelleyeyim bu beyin fırtınasını;
Yüksek ücretler verip bir telefon alıyorsam en azından elimde ki kullanım süresinin, ekranının kalitesinin ve performansının fazla olmasını istiyorum şu an mevcut telefonuma göre. Elbette hem iPhone seçenekleri hem de Samsung seçenekleri elimdekinden iyi olacaktır. Bir makale okuyup, üzerinde çalıştığımda, bir video/yayın izlediğimde veya bir el bir oyun attığımda şarjımın yarı yarıya azalıyor olması durumu can sıkıyor. Bunları elbette bir zaman diliminin ardından yaşayacağız normal olarak ancak bu süreci yaşarken de en azından ekranın performansı ve büyüklüğü gibi durumların içime sindiği durumlar olmasını istiyorum.