iPhone nereden alınmalı?

Gayet var size denk gelmemis, yakin akrabamda var sık sık bende kurcaliyorum, 15 dk sosyal medyada geziyorum sanki 1 saattir oyun oynuyormusum gibi isiniyor, garantiye gonderecek yakinda.

Hocam ben ve tanıdıklarımda böyle bir şey yok şu an. Belki telefonda üretim hatası vardır.

Hocam ben ve tanıdıklarımda böyle bir şey yok şu an. Belki telefonda üretim hatası vardır.
Bakalim hocam, garantiye gonderdiginde normal isinma denirse durum o zaman baya komik. Ben 14 pro max kullaniyorum, sosyal medyada gezerken isindigini cok nadir gordum o da anca gunesin altinda falandir. Ama bana sorarsaniz 15 serisi genel olarak aceleye gelmis gibi bir seri.

Millet uzatma yaptığını falan iddia ediyor ancak o yöntemler pek güvenilir değil benim nezdimde. BTK fark ederse kalıcı olarak IMEI gidiyor.

Peki bu 8 ay bittikten sonra geri kalan 4 ayda eski bir IPhone'a SIM kartımı taksam IPhone'dan gelen aramayı nasıl yenı alacagım telefona aktararırım?

Peki bu 8 ay bittikten sonra geri kalan 4 ayda eski bir IPhone'a SIM kartımı taksam IPhone'dan gelen aramayı nasıl yenı alacagım telefona aktararırım?
Bakın bu videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim.

Peki hocam 2 soru soracağım 1.
Benim elimde ki telefon iPhone SE2 TR cıhazı bunun IMEI'sını yenı alacagım telefona attırmam riskli mi yapmama değer mi?
2.Eylül başı gibi 15 Pro almayı düşünüyordum ancak 16 cıkarsa 16 Pro'da alabilirim gibi bir kafaya girdim sizce fiyat farkı cok olur mu
15 Pro al yoluna bak der misiniz?

Son düzenleme:

1- IMEI attırma olayı IPhone'da yok Android'de olduğu gibi. Son 4 ay SE2 ile idare ediniz dediğim yöntemle.
2- 15 Pro al yoluna bak demem bütçe müsaitse. 15 Pro'da ısınma sorunları olabiliyor. Pek de değişim olmadı 14 Pro'dan sonra. 14 Pro S diğer eski adıyla. 16 Pro beklenmeye değer çok güzel değişimler bekliyoruz donanımda. Dolar birden 40'ı geçmezse fiyat Max 40K olur.

Anladım. Peki güvenebileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz? İstanbul içiyse.

Anladım. Peki güvenebileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz? İstanbul içiyse.
İstanbul’da yaşamıyorum hocam. Tavsiye veremeyeceğim o yüzden. Çevrenizde yurt dışı cihaz alan bir tanıdık varsa hem indirim hem de güvence ile alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…