Çözüldü iPhone odak bölümü nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elmaliturta88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Arkadaşımın telefonundaki odak bölümü ne işe yarıyor? iPhone kullanmıyorum.

1746614145226.png

Bu bölümde farklı farklı şeyler var "my self" falan kendisi yapmış bunlar ne işe yarıyor? Eve gidince onu açıyor dışarıda farklı falan ne işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam özellikleri bu kadar mı?

Sadece bu kadar değil IPhone'daki kestirmeler uygulaması ile daha fazla şey yapabiliyorsunuz şu odak modu açıldığında şunlar olsun diye ama orası biraz uzun sürer bakın mesela ben böyle bir kestirme yapmıştım white odağı açılınca hem duvar kâğıdı değişiyor hem de otomatik olarak beyaz moda alıyor.

Eki Görüntüle 2485868

Bu bölümde farklı farklı şeyler var "my self" falan kendisi yapmış bunlar ne işe yarıyor? Eve gidince onu açıyor dışarıda farklı falan ne işe yarıyor.

Hocam rahatsız etmeyin gibi şeyler var mesela bir odağı açtığında otomatik olarak duvar kâğıdı değişebilir falan iş odağı eklersiniz örneğin mesajları aramaları sessize alır o tarz bir şey.

Eki Görüntüle 2485868

Aga ayarlıyorsun telefonu mesela rahatsız etmede hiç bildirim gelmiyor telefon çalmıyor falan.
Kendin de özel açıp ayar yapabiliyosun ekranı değiştiriyosun şu kişiden gelsin bildirim şundan gelmesin. Şu uygulamadan gelsin şurdan gelmesin falan filan dümenden işler

Aga ayarlıyorsun telefonu mesela rahatsız etmede hiç bildirim gelmiyor telefon çalmıyor falan.
Kendin de özel açıp ayar yapabiliyosun ekranı değiştiriyosun şu kişiden gelsin bildirim şundan gelmesin. Şu uygulamadan gelsin şurdan gelmesin falan filan dümenden işler
Orda ayarlar var anladım hocam herşeyi ayarlıyoruz orda kafamıza göre duvar kağıdı falan. Ama belirli kişilerden mesaj almayı kapatma falan varmı hocam öyle bir şey?

Orada ayarlar var anladım hocam her şeyi ayarlıyoruz orada kafamıza göre duvar kâğıdı falan. Ama belirli kişilerden mesaj almayı kapatma falan var mı hocam öyle bir şey?

Var hocam şundan mesaj gelsin şundan gelmesin bu uygulamadan gelsin bundan gelmesin şu arayınca gözüksün bu arayınca gözükmesin tarzı şeyler var.

Dosya Ekleri

• IMG_2287.png
    IMG_2287.png
    119,2 KB · Görüntüleme: 24
Hocam özellikleri bu kadar mı?

Sadece bu kadar değil IPhone'daki kestirmeler uygulaması ile daha fazla şey yapabiliyorsunuz şu odak modu açıldığında şunlar olsun diye ama orası biraz uzun sürer bakın mesela ben böyle bir kestirme yapmıştım white odağı açılınca hem duvar kâğıdı değişiyor hem de otomatik olarak beyaz moda alıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2288.png
    IMG_2288.png
    59 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı