iPhone önerisi

cheteen3198

Hectopat
Yer
Michigan
Daha fazla  
Dostlar 4 yıldır Xiaomi kullanıyordum bu yaz telefon bozuldu artık bir çağ atlamak istiyorum. iPhone almaya karar verdim şu an iPhone 13 almayı düşünüyorum üst modellerin fiyatı çok uçuk geliyor, var mıdır bir tavsiyeniz? Samsung al demek dışında

iPhone 13 bence alınabilecek en iyi telefonlardan çünkü iPhone 12'den kesinlikle daha iyi çentiği daha küçük performansı daha iyi ve iPhone 14 ile neredeyse aynı telefon işlemcilerinde ufak farklılık var ama fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Bence iPhone 13 alıp geçiniz. Güle güle kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
11 ve 12 dışında diğer yeni iPhone serileri alınabilir. Bu ikisi yaşlandı, 11 zaten 4 senelik telefon ekranından tut bataryasına kadar kamera hariç kötü bir telefon. 12 ise fiyatını hak etmiyor, 11'e göre iyi yine de. 13 ise bence X serisinden sonra yapılmış en iyi iPhone serisi. 14 serisinin 13 serisinden kamera dışında pek bir farkı yok. 15 serisi zaten fiyasko, hâla 60hz kullanılıyor.

Dostlar 4 yıldır Xiaomi kullanıyordum bu yaz telefon bozuldu artık bir çağ atlamak istiyorum. iPhone almaya karar verdim şu an iPhone 13 almayı düşünüyorum üst modellerin fiyatı çok uçuk geliyor, var mıdır bir tavsiyeniz? Samsung al demek dışında.

Hocam şöyle bir şey söylemek istiyorum, Samsung önermeyin, çağ atlamak istiyorum demişsiniz lakin iPhone alarak çağ atlamış olmuyorsunuz. Sizin için en iyi seçenek S23 olur iPhone 13'ten kat ve kat daha performanslı emin olun. Xiaomi kalitesizliğini yaşatmaz. Ha illaki alacağım diyorsanız iPhone alabilirsiniz. Para sizin sonuçta.

Not: S23 iPhone 14'ün rakibi.

Hocam şöyle bir şey söylemek istiyorum, Samsung önermeyin, çağ atlamak istiyorum demişsiniz lakin iPhone alarak çağ atlamış olmuyorsunuz. Sizin için en iyi seçenek S23 olur iPhone 13'ten kat ve kat daha performanslı emin olun Xiaomi kalitesizliğini yaşatmaz. Ha illaki alacağım diyorsanız iPhone alabilirsiniz. Para sizin sonuçta.

Çağ atlamak kavramını Xiaomi'den geçeceğim için dedim yoksa evet ben de biliyorum :D
S23 ile aralarında gerçekten büyük denilebilecek bir fark var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı