xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 7 Ekim 2024 #1 Merhaba, iyi Sosyaller. Şarjı gün içerisinde yetecek düzgün uzun süreli bir iPhone istiyorum hangisi alınmalı?
Merhaba, iyi Sosyaller. Şarjı gün içerisinde yetecek düzgün uzun süreli bir iPhone istiyorum hangisi alınmalı?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.283 Çözümler 6 7 Ekim 2024 #2 xQuezel dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Şarjı gün içerisinde yetecek düzgün uzun süreli bir iPhone istiyorum hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Butce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz?
xQuezel dedi: Merhaba, iyi Sosyaller. Şarjı gün içerisinde yetecek düzgün uzun süreli bir iPhone istiyorum hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Butce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz?
xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 7 Ekim 2024 #3 nwc00 dedi: Butce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve 14 arası diyelim
nwc00 dedi: Butce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve 14 arası diyelim
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.283 Çözümler 6 7 Ekim 2024 #4 xQuezel dedi: Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve sonrası diyelim. Genişletmek için tıkla... İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi.
xQuezel dedi: Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve sonrası diyelim. Genişletmek için tıkla... İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 7 Ekim 2024 #5 İkinci el, teşhir veya yenilenmişler harici alamazsınız.
xQuezel Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 124 7 Ekim 2024 #6 Alperen Maçka dedi: İkinci el, teşhir veya yenilenmişler harici alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Neden? nwc00 dedi: İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi. Genişletmek için tıkla... Sıfır pro felan yok mu yani?
Alperen Maçka dedi: İkinci el, teşhir veya yenilenmişler harici alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Neden? nwc00 dedi: İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi. Genişletmek için tıkla... Sıfır pro felan yok mu yani?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.283 Çözümler 6 7 Ekim 2024 #7 xQuezel dedi: Neden? Sıfır pro felan yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Belki suanda 15 serisinin prolarini bulursunuz ama geri kalanlari bulamazsiniz, bulsaniz bile almayin.
xQuezel dedi: Neden? Sıfır pro felan yok mu yani? Genişletmek için tıkla... Belki suanda 15 serisinin prolarini bulursunuz ama geri kalanlari bulamazsiniz, bulsaniz bile almayin.