Butce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz?Merhaba, iyi Sosyaller. Şarjı gün içerisinde yetecek düzgün uzun süreli bir iPhone istiyorum hangisi alınmalı?
Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve 14 arası diyelimButce nedir? Ve telefonu kullaniminiz nedir, kac saat ekran suresi aliyorsunuz veya oyun oynuyor musunuz?
İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi.Telefonda çok oyun oynamıyorum, takılmalık video izliyorum genelde sosyal medya 2-3 saat. Bütçe çok abartı değil 13 ve sonrası diyelim.
Neden?İkinci el, teşhir veya yenilenmişler harici alamazsınız.
Sıfır pro felan yok mu yani?İkinci ele sicak bakar misiniz? Cunku duz seri iPhone onermiyorum, sifir 13 parasina s24 gibi bir cihaz varken oneresim gelmiyor acikcasi.
Belki suanda 15 serisinin prolarini bulursunuz ama geri kalanlari bulamazsiniz, bulsaniz bile almayin.Neden?
Sıfır pro felan yok mu yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.