iPhone pil sağlığı düşünce şarj almamazlık yapar mı?

ReTiaMOD

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 13Pro modelini uzun zamandır kullanıyorum ve pil sağlığım 79'a düşmüş. Bugün fark ettim ve 2 gündür de şarja taktığımda bazen şarj alırken bazen almıyor. Bu pil sağlığıyla alakalı mıdır yoksa şarj aletiyle mi? Veya şarj alması için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Merhaba 13Pro modelini uzun zamandır kullanıyorum ve pil sağlığım 79'a düşmüş. Bugün fark ettim ve 2 gündür de şarja taktığımda bazen şarj alırken bazen almıyor. Bu pil sağlığıyla alakalı mıdır yoksa şarj aletiyle mi? Veya şarj alması için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Hocam alakası yok. Pil sağlığı sadece bataryanın ömrü gibi bir şey. Muhtemelen ya girişiniz tozludur veya o giriş entegrenizde sorun vardır veya kablodada sorun olabilir. Telefoncuya götürün. Ama öncesinde bir temizlemeyi deneyin.

Ya kablodan ya da şarj soketi pislenmiştir temazsızlık yapıyor olabilir.

Ya şarj makinesinde sıkıntı vardır ya da cihazın şarj girişinde. Pil sağlığıyla alakası yok.

Hocam alakası yoktur muhtemelen. Pil sağlığı sadece bataryanın ömrü gibi bir şey. Ya girişiniz tozludur veya o giriş entegrenizde sorun vardır veya kablodada sorun olabilir. Telefoncuya götürün. Ama öncesinde bir temizlemeyi deneyin.

İğne ucuyla bastirmadan narince temizlemeye çalıştım ama başka nababilirim.

İğne ucuyla bastirmadan narince temizlemeye çalıştım ama başka nababilirim.

Hocam kabloyu değiştirin başka kabloyla deneyin. Temizlemek için iğne ucu çok ince kalır. Düşündüğünüz kadar hassas değil orası. Bilemiyorum yapışkan böyle tozu alan bir şeyle veya direk iğneden biraz daha kalın bir şeyle veya cımbızla çıkarmaya çalışın eğer toz varsa çıkar. Olmadı en son telefoncuya götürün, sokette sorun olabilir ama en son ihtimal olarak düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı