iPhone S5 hala alınır mı ?

Şuanda elimde İphone 5 var kardeş çok hafifin hafifi kasmalar mevcut ama öyle göze batmıyor. Bence gayet başarılı eğer internet üzerinde çok sitelere girmiceksen whatsapp facebok twitter instagram düşünüyorsan İphone 5 bile alabilirsin. 5S daha iyidir hatta. Ama yok ben oyun oynicam oyun oynarken bir yandan mesajlara cevap vericem kafama takılan bir şey olursa hızlı bir şekilde internette surf yaparak araştırma yapıcam diyorsan İphone SE ve İphone 6s almanı öneririm. Eğer çok paran varsa 7S'i bekle :D

Fakat LG G4 alana kadar İphone 5S almanı tavsiye ederim. Alma android işkence.
 
Apple güncelleme başarısını kimse yakalayamıyor. Bu yüzden uzun kullanım için olmasa da alınabilir. @prevenar Piyasa da çok kaliteli Android cihazlar var. Bir bak sonra fanboyluk yapmaya devam et.
 
iPhone 5 kullanıyorum (iOS 10.0.1), uygulama güncellemesi yaparken telefon kullanılamaz hale geliyor, bazı oyunlar cihazınızla uyumlu değil hatası vermeye başladı :cry:, hücreseli açıp kapatırken 4-5 saniye bekletiyor; ana menüye almazsan açınıp kapandığından haberin olmayacak. LG G4 yerine iPhone 5S al demek gerçekten fanboyluk, iki cihaz arasında çok belli farklar var.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı