iPhone Şarj Kablo Sorunu

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Beyler dün telefonumu şarja taktım ucu çevirince alıyor diğer tarafı takınca almıyor. Başka bir telefonda denedik şarj aldı fakat. Başka kablo taktım bu sefer öbür kabloyu da öyle ucunu siyah yaptı. Kablonun ucu biraz siyahlaşmış bir sorun olur mu? Telefon şarj giriş yeri yapıyor onu fark ettim servise verdim. Sizce telefondan mı şarjdan mıdır? Kablo ucunun siyahlaşması normal mi malum şarj bitince tak çıkar yapıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o fiyatsa telefon değişcekmiş sıfır gelicek. Keşke kasko bitmeden önce bozulsaydı bir senelik yaptırmıştım.
Yok hayir oyle degil. HAHA. Orada saka yapmistim hani kotu adamlar hep cizgi filmlerde icatlarina isim verirler ya. Bilmem ne 3000 gibisinden. Fiyat hakkinda bir sey diyemem fakat buyuk ihtimalle bataryayi degistirirler.

Batarya ile alakası yok telefonun alt kısmında giriş yerinde sorun yani öyle bence cünkü iki kabloyuda bozdu tam diyemem ama uclarını siyahlaştı biraz.

Servise verdik inşallah şarjın kablosunuda değişirler. Fiyatı pahalı çünkü. Bilmiyorum ne kadar masrafı ama telefondan dolayı bozuluyor kablo. Telefon yapıyor yani. Zaten masraf yüksek olursa telefonu sıfırdan veriyorlarmış gerçi o kadar tutarmı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı