iPhone Sarj Kablosu Ucu Kopması

Phantom334

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Oto Tamirci
Bim kampanyasından yararlananlar arasındaydım, cihazım iPhone 7 ve sorunsuz şekilde kullanıyorum lakin az önce cihazımı sarj ederken yaklaşık 10-12 cm yükseklikten halıya düştü ve sarj etmesi kesildi. Ardından Bim'den aldığım sarj kablosunun telefona takılan ucuna baktığımda ucu yamulmuştu. Hafiften düzelteyim dedim ucunu telefona takılan taraftaki uç elimde kaldı yani koptu. :D Şimdi biz orijinal ürün mü almış olduk yoksa orijinal diye bize mi satıldı? Yaklaşık 5 yıllık iPhone kullanıcısıyım ilk defa sarjda iken telefon düşürmüyorum. Elimden 2 yıllık iPhone 6 sarj aletim bile soyulmasına yıpranmasına rağmen çatır çatır çalışıyor. :D Yani kafamda şu an orijinal mi değil mi sorunları ile karşı karşıyayım, hatta şikayet varsa da baktım orada da aynı şikayetten mevcut durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşünceme göre ucuz etin yahnisi yenmez. :)
Bazı ürünlere bakıyorum, özellikle bu Bim, A-101 gibi marketlerde bulunan ürünlere ve haddinden fazla ucuz geliyorlar. E bu ucuzluğun da bir sebebi olmalı. :)
Tabi ki de kalitesiz ürün malzemesi.

Banada bayatlamış ürünleri verdiler gibi çünkü iPhone 7 inçinin yanında verilen şarj kablosunun kalınlığıyla arasında bariz fark var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı