iPhone şarjı kendi kendine azalıyor ve artıyor

• Konuyu başlatan pca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 12.197

pca

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu gece şarja takarken %20 idi ama sabah %26 idi şaşırdım ve yeniden başlattığımda aslında 60 olduğunu gördüm. Buna da şaşırdım aslında 100 olması gerekirdi ve şarj kablom ve adaptör orijinal değil, çünkü bozulmuştu ve çok pahalı diye almamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar telefonu gece şarja takarken %20 idi ama sabah %26 idi şaşırdım ve yeniden başlattığımda aslında 60 olduğunu gördüm. Buna da şaşırdım aslında 100 olması gerekirdi ve şarj kablom ve adaptör orijinal değil, çünkü bozulmuştu ve çok pahalı diye almamıştım.
Pil sağlığınız kaç?

iPhone modeliniz nedir?
Eğer telefon 4-5 Senelik ise bataryayı değişsende çok fazla bir değişiklik olacağını sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam entegre sorunu olabilir. Servise

Telefon bittiyse derken neyi kastettiniz?

Telefon bittiyse çok fazla fark göremez.

Arkadaşlar şunu fark ettim 2 saat önce şarja taktım %20 ydi ve bir 2 saat sonra 50'ye çıktı ve kendi kendine yeniden başlattı ve şarjım 11'di ve bu sefer ben kendim yeniden başlattım ve tekrar 50'den devam etti sizce yazılımsal hatamı yoksa donanılsammı bende kararsız kaldım.
Arkadaşlar şunu fark ettim 2 saat önce şarja taktım %20 ydi ve bir 2 saat sonra 50'ye çıktı ve kendi kendine yeniden başlattı ve şarjım 11'di ve bu sefer ben kendim yeniden başlattım ve tekrar 50'den devam etti sizce yazılımsal hatamı yoksa donanılsammı bende kararsız kaldım.

Ve şarjın hızlı gitme gibi bir durumu yok normal gidiyor şarjım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı