Çözüldü iPhone satmadan önce ne yapmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Elimde iPhone 11 64 GB var. Garantisi falan kalmadı, kutusu da yok. Bunu satmayı düşünüyorum. Satmadan önce ne yapmam lazım iyice tam sıfırlamak falan nasıl oluyor veriler geri getirilmesin diye vs. veya yapmam gereken başka bir şey varsa bunları söyler misiniz? Teşekkürler.

Dostlar selamlar. Elimde iPhone 11 64 GB var. Garantisi falan kalmadı, kutusu da yok. Bunu satmayı düşünüyorum. Satmadan önce ne yapmam lazım iyice tam sıfırlamak falan nasıl oluyor veriler geri getirilmesin diye vs. veya yapmam gereken başka bir şey varsa bunları söyler misiniz? Teşekkürler.

Daha önce de açılmış bu konu 2 sene önce, baktım.
iCloud hesabından çıkış yapıp cihazı sıfırlamam söyleniyor. Ekstra olarak yapılması gereken bir adım var mı hani hard disklerdeki LLF gibi falan 😂 hiç anlamam bu işlerden o yüzden sordum saçma gelebilir kusura bakmayın.

Evet başka bir işlem gerektirmiyormuş, iCloud hesabından çıkış yapıp cihazı sıfırlamak yeterliymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı