iPhone SE 2 alınır mı?

Bütçe
10.000 TL

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
Realme C55 kullanıyorum ama kamerası yeterli gelmiyor ve oyun oynamama rağmen çok ısınıyor. Ben de bu yüzden ikinci el telefon bakmaya başladım ve daha önce de ilgimi çeken bu telefonu buldum. Batarya ile derdim yok, şu anki telefonumda 6 saat civarı ekran süresi veriyor. SE 2'de 5 saat civarı veriyor testlerde. Başka önerilere de açığım; kamera iyi olsun, ısınmasın, işlemcisi iyi olsun, kafi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme C55 kullanıyorum ama kamerası yeterli gelmiyor ve oyun oynamama rağmen çok ısınıyor. Ben de bu yüzden ikinci el telefon bakmaya başladım ve daha önce de ilgimi çeken bu telefonu buldum. Batarya ile derdim yok, şu anki telefonumda 6 saat civarı ekran süresi veriyor. SE 2'de 5 saat civarı veriyor testlerde. Başka önerilere de açığım; kamera iyi olsun, ısınmasın, işlemcisi iyi olsun, kafi.

3 GB RAM ve bin küsur batarya mAh değeri var.
Sürekli powerbank ile gezersin.
6 saat vs gitme olayı diye bir şey yok IP 11 kullanıyorum o anca 5 saat götürüyor.
Yani bütçen o civarlda ise Android kullan şu an adamakıllı pil vs gitsin diyorsan minimum iPhone 13 falan alman lazım.

3 GB RAM ve bin küsur batarya mAh değeri var.
Sürekli powerbank ile gezersin.
6 saat vs gitme olayı diye bir şey yok IP 11 kullanıyorum o anca 5 saat götürüyor.
Yani bütçen o civarlda ise Android kullan şu an adamakıllı pil vs gitsin diyorsan minimum iPhone 13 falan alman lazım.

İkinci eli bu civarda ne var?

SE 2 alınmaz. Pil'i küçük hızlı gider ve ağır işlemlerde her türlü ısınır, ısınmayacak diye bir kural yok. Bu bütçe civarında Snapdragon S20 FE bakabilirsin. Daha iyi bir cihaz beklentiniz varsa bütçenizi arttırmanız lazım.

S21 ve Tecno Camon 30 Pro 5G buldum hangisi daha iyi?

Merhaba şu an bende 2. telefon olarak SE 2020 kullanıyorum işlemci olarak güzel fakat oyun falan oynarsanız ısındığını hissediyorum bataryası 5 saatden az ekran süresi veriyor yani powerbank ile gezmen gerekir sana tavsiyem biraz daha biriktir daha iyisini al ama yine de alırsan güncelleme yapmanı önermem.

S21 ve Tecno Camon 30 Pro 5G buldum hangisi daha iyi?

S21 daha iyi olur diye düşünüyorum Tecno marka alınmaz.

Merhaba şu an bende 2. telefon olarak SE 2020 kullanıyorum işlemci olarak güzel fakat oyun falan oynarsanız ısındığını hissediyorum bataryası 5 saatden az ekran süresi veriyor yani powerbank ile gezmen gerekir sana tavsiyem biraz daha biriktir daha iyisini al ama yine de alırsan güncelleme yapmanı önermem.

S21 daha iyi olur diye düşünüyorum Tecno marka alınmaz.
Sosyal medya,kamera kullanırken ısınma yaparmı s21 yada s20?Forumda bazı insanlar ısınıyor diyordu.

Sosyal medya, kamera kullanırken ısınma yapar mı S21 ya da S20? Forumda bazı insanlar ısınıyor diyordu.

POCO X7 promu daha iyidir Xiaomi 12t Pro mu?(oyun fazla oynamıyorum)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı