iPhone SE 2 vs A34 5G

Çentik hiç problem değil tek sorun kamera mağazaya gidip kamerasını denediğimde ön kamera çamur gibi geldi arka kamerada ışıksız ortamda çamur gibiydi
Hocam kızdırabilirsin arkadaşları çamur değildir o sulu boyadır!🤣🤣🤣🤣🤣

Story video atmıyorum ama galerimde özel anları saklarım
Kamera önemliyse SE2, fakat ekran batarya yüzünden gönül rahatlığıyla da al geç diyemem. Kişisel tercihim o rakamlarda 2.el değişensiz XS-XS MAX olurdu. Amiral gemisi hissini alırsın ekran büyüklüğü ve teknolojisi (oled) bakımından eğer kaliteli ve yeniyse batarya konusunda da doyurur. Fakat çok fazla güncellik yok maalesef. Yine de apple cihazları güncellemeleri kesildikten sonra bile uzun süreler sorunsuz şekilde ilerliyor. Android ile karıştırmamak lazım.
 
Son düzenleme:
Çıktığı ilk günden beri SE2 kullanıyorum ve rezalet bir durumda. Ahizesi ses vermiyor, hoparlörler az ses veriyor, ekranda beyaz ışık noktası var, ısınma ve dokunmatiği geç algılama durumu var. Son olarak da pili hiç gitmiyor sadece konuşmak için kullanıyorum ve günde 3 kere şarjını fullemem gerekiyor. Bu sorunların hepsi garantisi dolduktan sonra oluştu. Bu zamana kadar Apple ürünü kullandım ve arada Android'e geçtim. Şu anda da Macbook ile yazıyorum yani Apple'ı kötüleyen ve nefret eden biri değilim. Samsung ortalama 2 seneye pert olur. Android geneli kullandığım tüm telefonlar öyle oldu. SE2 de ortalama 2 seneye pert olur ve yazılım desteği de biter 2 seneye. Kullanıcı deneyimim böyle seçim sizin.
 
Hocam 2.5 yıldır SE2 kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Sadece şarj olarak Android telefonlara yetişemiyor fakat performans olarak ilk günden çok farkı yok.
 
A34 uzmez ancak SE2 daha iyi bir model, tasarimi sevdiyseniz alinir. Asil onerim ise S20 FE SD alip gecmeniz yonunde.
S20+ Plus (Yenilenmiş) ve S21 Fe(Yenilenmiş) alınır mı yenilenmiş telefonlar hakkında yorumlar nasıl?
Yenilenmis telefonlardan mumkun oldugunca uzak durum, replika panele bakip replika kasayi tutuyorsunuz elinizde.
 
A34 uzmez ancak SE2 daha iyi bir model, tasarimi sevdiyseniz alinir. Asil onerim ise S20 FE SD alip gecmeniz yonunde.

Yenilenmis telefonlardan mumkun oldugunca uzak durum, replika panele bakip replika kasayi tutuyorsunuz elinizde.
A34 kamera konusunda üzer diyorlar A34 ve S21Fe(yenilenmiş) arasında kalsanız siz hangisini tercih ederdiniz?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı