A34 5G vs A35 5G

MehmetaKİF90

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi bu iki seçenekten hangisini önerirsiniz? Video çekeceğim ve oyun oynayacağım. Genellikle PUBG oynayacağım. Hangisi daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi bu iki seçenekten hangisini önerirsiniz? Video çekeceğim ve oyun oynayacağım. Genellikle PUBG oynayacağım. Hangisi daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

A35 daha mantıklı A54 ile denk bir telefon hem biraz daha güncel ekran vs daha iyi A34 damla çentik falan kullanıyordu.

A35 biraz daha iyidir.

Herkes kronik olarak çok ısınıyor oyunlarda düşk FPS diyor hani pubf 60 FPS diye biliyorum sabit FPS kilidi açacağım 90 FPS oynar mıyım kasar mı?

A35 daha mantıklı A54 ile denk bir telefon hem biraz daha güncel ekran vs daha iyi A34 damla çentik falan kullanıyordu.

Oyun oynarken çok donma kasma veya ısınma yapar mı kamerası iyi midir?

Herkes kronik olarak çok ısınıyor oyunlarda düşk FPS diyor hani pubf 60 FPS diye biliyorum sabit FPS kilidi açacağım 90 FPS oynar mıyım kasar mı?

Oyun oynarken çok donma kasma veya ısınma yapar mı kamerası iyi midir?

Kamerası orta diyebilirim işini görür. PUBG akıcı 60 FPS kalan grafiklerde 60 veremiyor diye biliyorum. Düşman yoğunluğu olduğu yerlerde drop yemeniz olağan oyunda cihaz ne olursa olsun kasabiliyor anlık. Isınma mevzusuna gelirsek ısınır.

Kamerası orta diyebilirim işini görür. PUBG akıcı 60 FPS kalan grafiklerde 60 veremiyor diye biliyorum. Düşman yoğunluğu olduğu yerlerde drop yemeniz olağan oyunda cihaz ne olursa olsun kasabiliyor anlık. Isınma mevzusuna gelirsek ısınır.
Peki 14k bütçeye ne önerebilirsin hocam kamerası iyi olsun 0.5 olsun Bide pubg 60 fps alıyım donmasın kasmasın yeter

Peki 14K bütçeye ne önerebilirsin hocam kamerası iyi olsun 0.5 olsun bir de PUBG 60 FPS alayım donmasın kasmasın yeter.

Bütçenizde A35 dışında mantıklı bir şey yok Nothing Phone 1 var onun da güncelleme desteği son buldu sanırım. Kamerada 0.5X özelliği bu seviyede telefonlarda mevcut olmuyor. PUBG gibi oyunlarda ısınmayan telefon yoktur çoğu telefon ısınır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda değerler az çok var yeni etkinlikler vs biraz cihazı yorabilir 50-55 bandına anlık düşüşler yaşanabilir ama olağan durum.

Şu an A35 kullanıyorum hocam çektiğim videolardan gayet memnunum.
PUBG'yi genellikle 1 2 saat arası oynuyorum sıkıntısız kasmadan oynatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı