iPhone SE 202 ekranda sarı leke

p1ablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Modeli EXCALIBUR G770
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-12H CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 11 Pro
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
GTX 3050 TI
Merhaba arkadaşlar. iPhone SE 2020 telefonuma batarya değişimi yaptırdım. Bu işlemden sonra telefonumun en sol orta kısmında sarı bır leke fark ettım. Bu leke beyaz da belli oluyor. Telefoncuya sorduğumda telefonu açarken ısı verıldıgını bu lekenın 2-3 güne geçeceğini söyledi. Sizce geçer mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 165
  • WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM (1).jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanmıyorum. Piksellerin kendine gelmesi saniyelik bir şey. Günler süren bir şey değil. Videoya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Merhaba arkadaşlar. iPhone SE 2020 telefonuma batarya değişimi yaptırdım. Bu işlemden sonra telefonumun en sol orta kısmında sarı bır leke fark ettım. Bu leke beyaz da belli oluyor. Telefoncuya sorduğumda telefonu açarken ısı verıldıgını bu lekenın 2-3 güne geçeceğini söyledi. Sizce geçer mi?

Ben de bu modelin pilini kendim değiştirdim bu şekilde bir problem yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanmıyorum. Piksellerin kendine gelmesi saniyelik bir şey. Günler süren bir şey değil. Videoya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Hocam ekranları çok farklıdır. O cihazla benım telefonum daha eskı o yenı bır model. Acaba ekran teknoljisiyle alakalı olabılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani 2-3 gün sürmemesi lazım max 2-3 saat sürmesi lazım bu ısıya bağlı renk değişiminin, ha bu arada batarya değişirken ısıdan böyle olan da görmedim daha önce, ama bekleyin 2-3 güne geçmez ise gidin yapan yere.

Hayır sanmıyorum o sarılık fazla ısıdan ekrana zarar veriyor iPhone 6S kullanıyorken ısıdan ekranın köşeleri sarı oldu tek çözüm ekranı değiştirmek. Telefoncu sallıyor gibi siz bir de fotoğraf atar mısınız?

Hayır sanmıyorum o sarılık fazla ısıdan ekrana zarar veriyor iPhone 6S kullanıyorken ısıdan ekranın köşeleri sarı oldu tek çözüm ekranı değiştirmek. Telefoncu sallıyor gibi siz bir de fotoğraf atar mısınız?

Moralım bozuldu geçme ihtimali hiç mi yok.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 133
  • WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-08 at 7.45.30 PM (1).jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 92

Technopat Haberler

Geri
Yukarı