tonystark007
Hectopat
Gülücük atan arkadaş raporlamış sildirtmiş mesajımı. Gidin toxicliğinizi başka yerde yapın daha önce iPhone SE kullandınız mı ki yorumuma gülüyorsunuz yazık.
Evet kullandım/kullandılar/kullanıyorlar da. Öncelikle bir şeye hop diye çöp demeniz tartışma, bilgi edinme kültürünüzün olmadığını gösteriyor. iPhone SE neden, nasıl çöp ? Sebep nedir ? Buna siz mi karar verdiniz ?Gülücük atan arkadaş raporlamış sildirtmiş mesajımı. Gidin toxicliğinizi başka yerde yapın daha önce iPhone SE kullandınız mı ki yorumuma gülüyorsunuz yazık.
Gülücük atan arkadaş raporlamış sildirtmiş mesajımı. Gidin toxicliğinizi başka yerde yapın daha önce iPhone SE kullandınız mı ki yorumuma gülüyorsunuz yazık.
Evet kullandım/kullandılar/kullanıyorlar da. Öncelikle bir şeye hop diye çöp demeniz tartışma, bilgi edinme kültürünüzün olmadığını gösteriyor. iPhone SE neden, nasıl çöp? Sebep nedir? Buna siz mi karar verdiniz?
Eksileri olabilir, F/P oranı sizi tatmin etmez, spesifik olarak istediğiniz bir özelliği olmayabilir ama durup dururken o çöp, bu çöp deyip üstüne de Android alın demek fanboyluk ya da bilgisizliktir.
demin ki arkadaşa verdiğim cevap senin içinde geçerli hatta sadece gülücük atanlara geçerliKullanıyorum on numara cihaz nesini beğenmedin de kötülüyorsun 5000 liraya almıştım pişman da değilim Android alsam 3 yıl sonra ölecek yok room at yok onu at bu kadar para verdikten sonra rahat etmek varken neden Android ile uğraşayım. iPhone hiçbir zaman pişman etmez.
Sizin kullanımız da bir sorun var ya da cihazda. Ben hiçbir sorun yaşamadım. iPhone SE sersinin amacı bellidir. Birincisi çıktığı yılın amiral modelindeki işlemci ile en iyi performansı sunmak, bunun yanında da ekran, kasa, pil ve kamera sayısından kısarak fiyatı dengelemek. Yazdıklarınız da bununla örtüşüyor zaten. Bu kadar batarya performansına önem verip oyun oynayacaksanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Vadettiğini sunuyor telefon. Dediğim gibi size uygun olmamış sadece. Bu da telefonu çöp yapmaz sizin yanlış karar verdiğinizi gösterir.Kardeşim önce düşünme şeklini değiştir açıklama isteyene yapardım zaten. Şu an iPhone 11 kullanıcısıyım ondan önce SE 2020 kullanıyordum. Sıfır kutu olarak 3.5k ya alıp sadece 2-3 ay kullanabildim çünkü özellikleri yetersizdi tabii bunu bilerek aldım sonuçta SE serileri dandik oluyor ama bu kadar çok ısınan, şarjı çabuk biten, oyun oynamamama rağmen pil sağlığı bu süreçte yüzde 94'e kadar düştü üstelik sürekli bu ısınmadan dolayı ekran kendini karartıyordu anlacağın cihazı rahat kullanamıyordum bile. Android olarak en son 4 yıl önce S8+ kullanmıştım gayet de memnundum şu anda kardeşim kullanıyor. Sizde emoji atacağınıza karşı görüş belirtin çocuk musunuz?
demin ki arkadaşa verdiğim cevap senin içinde geçerli hatta sadece gülücük atanlara geçerli
@SkyLord06TR bu kadar toxic olmaya gerek yok karşında çocuk yok senin sizin gibiler yüzünden forumdan soğudum neyse işim gücüm var.
Sizin kullanımız da bir sorun var ya da cihazda. Ben hiçbir sorun yaşamadım. iPhone SE sersinin amacı bellidir. Birincisi çıktığı yılın amiral modelindeki işlemci ile en iyi performansı sunmak, bunun yanında da ekran, kasa, pil ve kamera sayısından kısarak fiyatı dengelemek. Yazdıklarınız da bununla örtüşüyor zaten. Bu kadar batarya performansına önem verip oyun oynayacaksanız yanlış tercih yapmışsınız zaten. Vadettiğini sunuyor telefon. Dediğim gibi size uygun olmamış sadece. Bu da telefonu çöp yapmaz sizin yanlış karar verdiğinizi gösterir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.