iPhone SE 2020 alınır mı?

iPhone 6S le falan karşılaştırıyon herhalde telefonu, yaklaşık 1.5 sene yenilenmiş SE 2020 kullandım halen duruyor. Bırak orta tuşu hiçbir arıza çıkmadı telefon da.

Hiçbir fikrim yok ayrıca 128 GB olması bayağı iyimiş.
yenilenmiş se diyorsun farkındaysan

iPhone 6S le falan karşılaştırıyon herhalde telefonu, yaklaşık 1.5 sene yenilenmiş SE 2020 kullandım halen duruyor. Bırak orta tuşu hiçbir arıza çıkmadı telefon da.

Hiçbir fikrim yok ayrıca 128 GB olması bayağı iyimiş.
Yenilenmiş se kullanmışsın benimle uzun vadedeki görüşlerini paylaşabilir misin. Kamera video akıcılık dayanıklılık.

Telefonu bir telefoncuya götürmeden almamanızı tavsiye ederim genelde böyle cihazlarda kronik sorun olabiliyor
Kronik sorundan kastın ne tam olarak. Evet ben de korkuyorum başka sorun olmasından bu yüzden bi baktırmak istiyorum
Orta tuşu bozulma ihtimali çok yüksek ve cihazın başka sorunları vardır muhtemelen
Bunun için bir telefoncuya baktırma fikrim var anakart arızası gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum

Yenilenmiş se kullanmışsın benimle uzun vadedeki görüşlerini paylaşabilir misin. Kamera video akıcılık dayanıklılık.

Kronik sorundan kastın ne tam olarak. Evet ben de korkuyorum başka sorun olmasından bu yüzden bi baktırmak istiyorum

Bunun için bir telefoncuya baktırma fikrim var anakart arızası gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum
bu riske değmez

Yenilenmiş SE kullanmışsın benimle uzun vadedeki görüşlerini paylaşabilir misin? Kamera video akıcılık dayanıklılık.

Önceki mesajımda bahsettim ama yine de üstünden geçim biraz.
İlk öncelikle arka kısmı cam ve logosu orta da bu telefonu daha iyi gösteriyor.
Telefonun ön kısmı eski kalmış, yeni nesillerde ki gibi olsaydı Face ID falan olurdu Home tuşu olmazdı, ama bu da telefonun fiyatını ciddi bir şekilde artırırdı neyse fiyat olarak sonuna kadar kendini hak etmiş bir telefon. Onun dışında oyun olarak PUBG oynuyordum bir zamanlar, HD 60 FPS oynatabiliyor ve dropda nadiren görüyordum. Şarj kısmı, dediğim gibi batarya küçük olduğundan dolayı şarj biraz hızlı gidiyordu fakat şarjı hızlı dolduğu için bunu pek dert etmiyordum tabii %80'den sonra şarj yavaş doluyor bu SE 2020'ye özel bir şey değil.
Onun dışında millet hep yenilenmiş almayın diyor ama ben bu telefonu EasyCep'in bayisine gidip aldım bir de üstüne kasko yaptırmıştım ve 1.5 sene kullandım hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Yani burada demek istediğim telefon temizsse (yenilenmiş bile olsa) bir sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum tabii yenilenmiş alacaksan EasyCep'den başkasında almanı tavsiye etmem. Dayanıklılık olarak telefonu nadiren düşürdüm bir zarar gelmemişti sadece yan kısımlarda çizikler oluşmuştu, kamerası gayet güzel özellikle portre modunu bayağı başarılı yapmışlar, telefon 60 Hz ama ekranı küçük olduğundan dolayı 60Hz gibi hissetmezssin. Bir alıcağın telefona baktır inşallah temiz çıkar ama 5000 bana ucuz gibi geldi.

Önceki mesajımda bahsettim ama yine de üstünden geçim biraz.
İlk öncelikle arka kısmı cam ve logosu orta da bu telefonu daha iyi gösteriyor.
Telefonun ön kısmı eski kalmış, yeni nesillerde ki gibi olsaydı Face ID falan olurdu Home tuşu olmazdı, ama bu da telefonun fiyatını ciddi bir şekilde artırırdı neyse fiyat olarak sonuna kadar kendini hak etmiş bir telefon. Onun dışında oyun olarak PUBG oynuyordum bir zamanlar, HD 60 FPS oynatabiliyor ve dropda nadiren görüyordum. Şarj kısmı, dediğim gibi batarya küçük olduğundan dolayı şarj biraz hızlı gidiyordu fakat şarjı hızlı dolduğu için bunu pek dert etmiyordum tabii %80'den sonra şarj yavaş doluyor bu SE 2020'ye özel bir şey değil.
Onun dışında millet hep yenilenmiş almayın diyor ama ben bu telefonu EasyCep'in bayisine gidip aldım bir de üstüne kasko yaptırmıştım ve 1.5 sene kullandım hiçbir sıkıntısı çıkmadı. Yani burada demek istediğim telefon temizsse (yenilenmiş bile olsa) bir sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum tabii yenilenmiş alacaksan EasyCep'den başkasında almanı tavsiye etmem. Görüşlerim bu kadar.
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun

Arkadaşlar adamdan ilk sahibi olduğuna dair fatura istiyorum çünkü adam garantili demiş diyorumki fatura at diyoki napacan atmadi emoji atti engelledi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı