iPhone SE 2020 iOS 16.1.1'e güncellenmeli mi?

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda iOS 16 sürümünü kullanmaktayım ve açık ara uzun süredir en iyi ikinci Geekbench skoruna sahip olan sürümdür. Fakat yeni yapılan güncellemelere göre de muhteşem bir fark olmadığını görüyorum. Şöyle de bir gerçek var ki IPhone'u ne kadar fazla güncellersen ileriki süreçte o kadar da fazla yavaşlama olacak. Bunu da düşünerek arada kalıyorum. Aşağıya Geekbench skorlarını bırakıyorum. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Eğer güncelleme yapan arkadaşlar varsa memnunlar mı, kasma/donma veya yavaşlama gibi problemlerle karşılaşıyorlar mı? Özellikle navigasyonu kullanıyorlarsa performans düşüşü var mı? Teşekkürler.

1.png

Guncelle. iPhone 13 kullaniyorum batarya daha iyi gidiyor ve cogu bug kapatilmis. Zaten 16 ya guncellediyseniz tum ek guncellemeleri yapin ki en iyi performansi alin.

Guncelle. iPhone 13 kullaniyorum batarya daha iyi gidiyor ve cogu bug kapatilmis. Zaten 16 ya guncellediyseniz tum ek guncellemeleri yapin ki en iyi performansi alin.
Iphone 13 hızlı bir telefon, zaten hangi güncellemeyi yaparsanız yapın şuan yavaşlatacak herhangi bir şey yok o telefonu. Ama benimki bazı durumlarda hafif hafif kasma hatta batarya yüzde 2-3ken pat diye kapanmalar olmaya başladı. 16.1.1'de performansın daha da düştüğü görülüyor. Acaba ciddi şekilde kötüleşme olur mu bilemedim işte. Güvenlik güncellemeleri yapıldığı da söyleniyor 16.1.1'de.

iPhone 13 hızlı bir telefon, zaten hangi güncellemeyi yaparsanız yapın şu an yavaşlatacak herhangi bir şey yok o telefonu. Ama benimki bazı durumlarda hafif hafif kasma hatta batarya yüzde 2-3ken pat diye kapanmalar olmaya başladı. 16.1.1'de performansın daha da düştüğü görülüyor. Acaba ciddi şekilde kötüleşme olur mu bilemedim işte. Güvenlik güncellemeleri yapıldığı da söyleniyor 16.1.1'de.

Ilk iOS 16'yi guncelledigimde telefon cok kasmaya baslamisti ve pil su gibi bitiyordu. Ek guncellemeler sayesinde su an telefon cok daha iyi. Yapmanizi oneririm.

Merhaba. Şu anda iOS 16 sürümünü kullanmaktayım ve açık ara uzun süredir en iyi ikinci Geekbench skoruna sahip olan sürümdür. Fakat yeni yapılan güncellemelere göre de muhteşem bir fark olmadığını görüyorum. Şöyle de bir gerçek var ki IPhone'u ne kadar fazla güncellersen ileriki süreçte o kadar da fazla yavaşlama olacak. Bunu da düşünerek arada kalıyorum. Aşağıya Geekbench skorlarını bırakıyorum. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Eğer güncelleme yapan arkadaşlar varsa memnunlar mı, kasma/donma veya yavaşlama gibi problemlerle karşılaşıyorlar mı? Özellikle navigasyonu kullanıyorlarsa performans düşüşü var mı? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1571100

SE 2020 iOS 16.1.1 sürümünü kullanıyorum. Ufak tefek buglar dışında memnunum. Güncellemede yavaşlama olayı IPhone'un alacağı 5.büyük güncellemede oluyor. Onun dışında yavaşlama olacağını düşünmüyorum.

SE 2020 iOS 16.1.1 sürümünü kullanıyorum. Ufak tefek buglar dışında memnunum. Güncellemede yavaşlama olayı IPhone'un alacağı 5.büyük güncellemede oluyor. Onun dışında yavaşlama olacağını düşünmüyorum.
Telefonu güncelledim, bakalım nasıl olucak. Teşekkür ederim tüm yorumlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı