E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Temmuz 2023 #11 baranss dedi: Tamamdir cok teşekkür ederim. Hocam sormayi unutmusum, XS modelinde kronik sorunlar var mi? Yesil cizgi olusmalari falan? Genişletmek için tıkla... XS'de yok hocam.
baranss dedi: Tamamdir cok teşekkür ederim. Hocam sormayi unutmusum, XS modelinde kronik sorunlar var mi? Yesil cizgi olusmalari falan? Genişletmek için tıkla... XS'de yok hocam.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 EsatKa dedi: XS'de yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır, XS’in de kronik sorunları var; •Şarj Entegresi •Ekranda oluşan yeşil çizgi •Kamera sorunları •Şebeke sorunları vs. Tamamen sorunsuz değil.
EsatKa dedi: XS'de yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır, XS’in de kronik sorunları var; •Şarj Entegresi •Ekranda oluşan yeşil çizgi •Kamera sorunları •Şebeke sorunları vs. Tamamen sorunsuz değil.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Temmuz 2023 #13 BehzatAmirim dedi: Hayır, XS'in de kronik sorunları var; •Şarj Entegresi •Ekranda oluşan yeşil çizgi •Kamera sorunları •Şebeke sorunları vs. Tamamen sorunsuz değil. Genişletmek için tıkla... Yıllarca XS kullanan akrabamda hiç böyle sorunlar yoktu ayrıca bu sorunlar iPhone X'de ki kadar fazla oluşan sorunlar değil.
BehzatAmirim dedi: Hayır, XS'in de kronik sorunları var; •Şarj Entegresi •Ekranda oluşan yeşil çizgi •Kamera sorunları •Şebeke sorunları vs. Tamamen sorunsuz değil. Genişletmek için tıkla... Yıllarca XS kullanan akrabamda hiç böyle sorunlar yoktu ayrıca bu sorunlar iPhone X'de ki kadar fazla oluşan sorunlar değil.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #14 EsatKa dedi: Yıllarca XS kullanan akrabamda hiç böyle sorunlar yoktu ayrıca bu sorunlar iPhone X'de ki kadar fazla oluşan sorunlar değil. Genişletmek için tıkla... Ben iPhone X kadar vs. herhangi bir şey demedim zaten. Yine de oluşan sorunlar bunlar. Sorun çıkmadan X kullananlarda var.
EsatKa dedi: Yıllarca XS kullanan akrabamda hiç böyle sorunlar yoktu ayrıca bu sorunlar iPhone X'de ki kadar fazla oluşan sorunlar değil. Genişletmek için tıkla... Ben iPhone X kadar vs. herhangi bir şey demedim zaten. Yine de oluşan sorunlar bunlar. Sorun çıkmadan X kullananlarda var.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Temmuz 2023 #15 BehzatAmirim dedi: Ben iPhone X kadar vs. herhangi bir şey demedim zaten. Yine de oluşan sorunlar bunlar. Sorun çıkmadan X kullananlarda var. Genişletmek için tıkla... Ben sorun oluşmadan X kullananlar yok demedim, iPhone X yerine XS daha mantıklı daha az sorun çıkartan bir telefon dedim.
BehzatAmirim dedi: Ben iPhone X kadar vs. herhangi bir şey demedim zaten. Yine de oluşan sorunlar bunlar. Sorun çıkmadan X kullananlarda var. Genişletmek için tıkla... Ben sorun oluşmadan X kullananlar yok demedim, iPhone X yerine XS daha mantıklı daha az sorun çıkartan bir telefon dedim.
Kadir533 Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 193 Çözümler 1 26 Temmuz 2023 #16 BehzatAmirim dedi: X ile SE2020 takas etmek tamamen saçmalık. Ekran hariç SE2020 her türlü daha üstün. Minimum iPhone 12 mini veya 11 Pro’ya geç SE2020’den. Genişletmek için tıkla... Bence se 2020 den iphone 11 pro'ya geçmek mantıksız çünkü işlemcileri aynı ama 12 mini olabilir.
BehzatAmirim dedi: X ile SE2020 takas etmek tamamen saçmalık. Ekran hariç SE2020 her türlü daha üstün. Minimum iPhone 12 mini veya 11 Pro’ya geç SE2020’den. Genişletmek için tıkla... Bence se 2020 den iphone 11 pro'ya geçmek mantıksız çünkü işlemcileri aynı ama 12 mini olabilir.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Temmuz 2023 #17 Kadir533 dedi: Bence SE 2020'den iPhone 11 Pro'ya geçmek mantıksız çünkü işlemcileri aynı ama 12 mini olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey işlemci değil. Ekran, kamera ve batarya olarak iPhone 11 Pro SE2'den daha iyi.
Kadir533 dedi: Bence SE 2020'den iPhone 11 Pro'ya geçmek mantıksız çünkü işlemcileri aynı ama 12 mini olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey işlemci değil. Ekran, kamera ve batarya olarak iPhone 11 Pro SE2'den daha iyi.