iPhone SE 2020 kaç yıl güncel kalır?

Samsung Note 7 faciasını unutmadık patlayan telefon diyorsanız açıkçası SE çok güzel telefon ama pili ve boyutu küçük ikinci el XR bakın derim. Android fanboylarına bakmayın hatta şu başlığa bir moderatörlerden rica ettirip iphone hakkında yalan yanlış dayanağı olmayan bilgiler paylaşan provakatörlük yapanlara açılan başlığın amacı dışında mesaj yazanlara başlığa mesaj yazma banı attırma uyarısı koydurtacağım en sonunda bu tek iphone başlığı değil diğer başlıklarada konulmalı ki dışardan yorumları okuyan biri yanlış yönlendirilmesin.Bana soracak olursanız ben o bütçe ile Android telefon kesinlikle almazdım ha bir de iPhone 7’ye rakip olarak çıkarılan S7 Letgo'da 600-700 bandında bulunabiliyorken iPhone 7 2000 aşağısında bulunmaması performans farkı ve yazılım ömrü vb unsurlar. İleriyi de düşünün derim satış açısından.

Gerçekten çok güldüm, hatta şu an haykırıyorum. Android fanboylarına bakmayın diyip kendi profil fotoğrafının Apple logosu olması? Şöyle söyleyeyim, Apple da iyi Samsung da iyi, şu daha iyi bu daha iyi gibi konular öznele girer. Kötü demek için 4 yıl önce olmuş bir sorundan alıntı yapmak gerçekten üzücü. Benim de buna bir karşılık vermem gerekirse vereceğim örnek iPhone 6’nın bataryalarının patlıyor olması. Note 7’deki gibi her telefonda patlamamış olsa da bu da bir sorun. Lütfen taraf tutmayın. Sevdiğiniz markanın iyi yönlerini de kötülerini de söyleyin. Mesela Android’de animasyonlar yetersiz, çökmeler arada sırada oluyor. Apple‘da yavaşlık aşırı animasyonlarla makyajlanıyor. İki markayı da kullanan biri olarak BENCE ikisi de iyi. Apple markasının pahalı olması dışında. Sondan 2. cümlede gülüşüm 2 katına çıktı, iPhone 7’nin Samsung’daki karşılığı S8 oluyor lütfen yanlış bilgi vermeyin. Ve piyasa fiyatını belirleyen unsur geleceğe dönük olması hiçbir zaman olmaz, bu fiyat üstüne gelen vergiler ve 2. El fiyat da tüketicilerin iPhone tarafını tutmalarından kaynaklanır. Şöyle söyleyeyim, İtalya’daki bir çocuğa hangi arabayı istersin diye sorduklarında Türk halkının istediği o aşırı lüks arabalardan herhangi birini söylemez. Nedeni o çocuğun sokaklarda her gün Lamborghini görmesidir. Türk halkı eskiden zorlu dönemler geçirdiği için tabir-i caizse “Görmemiş” grubuna giriyor. Bunu kötü anlamda söylemedim. Aynı şey telefonlar için de geçerli. Apple’ın Türkiye’de yarattığı oazar payının önemli nedeni telefonlarının gerçekten iyi olması değil, Türk halkının “Görmemiş” olması. Son olarak şunu eklemek isterim, Apple eskiden güzel telefonlar yapardı, şimdi çerçevesini düzleştirip, içine bir üst seviye işlemci koyup satıyor. Aynı Gucci gibi. Adamlar artık telefon değil marka satmaya başladı. Sonuç olarak APPLE DA İYİ SAMSUNG DA İYİ, DİĞER ANDROİD YAZILIM KULLANAN MARKALAR DA.

Arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam Apple'nin açıklamasında bir telefonunun en fazla 5 güncelleme alacağını söylüyordu.

Okudum taki iPhone 7’nin S8’e karşılık geldiğini söyleyince bende size güldüm S8 iPhone 8’e karşılık çıkarıldı çıkış yıllarına bakarsanız her neyse maalesef ki dediklerinize katılmıyorum. Ben fanboy olduğumuda kabul ediyorum zaten.

Aynı yıl çıkmaları ona karşılık çıkması demek değil, donanımı ona en yakın olan demektir. Yalan yanlış bilgi vermeyin.

Aynı yıl çıkmaları ona karşılık çıkması demek değil, donanımı ona en yakın olan demektir. Yalan yanlış bilgi vermeyin.

Aynı yıl çıkarılan cihazlar birbirine rakip olarak çıkarılır asıl siz yalan yanlış bilgi vermeyin iPhone donanım olarak da rakiplerine göre üstün.

Hocam kullanıma ve temizliğe bağlı. Olcak diye bir şey yok.

Aynı yıl çıkarılan cihazlar birbirine rakip olarak çıkarılır asıl siz yalan yanlış bilgi vermeyin iPhone donanım olarak da rakiplerine göre üstün.
Böyle bir bilgiyi nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…