Gerçekten çok güldüm, hatta şu an haykırıyorum. Android fanboylarına bakmayın deyip kendi profil fotoğrafının Apple logosu olması? Şöyle söyleyeyim, Apple'da iyi Samsung'da iyi, şu daha iyi bu daha iyi gibi konular öznele girer. Kötü demek için 4 yıl önce olmuş bir sorundan alıntı yapmak gerçekten üzücü. Benim de buna bir karşılık vermem gerekirse vereceğim örnek iPhone 6’nın bataryalarının patlıyor olması. Note 7’deki gibi her telefonda patlamamış olsa da bu da bir sorun. Lütfen taraf tutmayın. Sevdiğiniz markanın iyi yönlerini de kötülerini de söyleyin. Mesela Android’de animasyonlar yetersiz, çökmeler arada sırada oluyor. Apple‘da yavaşlık aşırı animasyonlarla makyajlanıyor. İki markayı da kullanan biri olarak bence ikisi de iyi. Apple markasının pahalı olması dışında. Sondan 2. cümlede gülüşüm 2 katına çıktı, iPhone 7’nin Samsung’daki karşılığı S8 oluyor lütfen yanlış bilgi vermeyin. Ve piyasa fiyatını belirleyen unsur geleceğe dönük olması hiçbir zaman olmaz, bu fiyat üstüne gelen vergiler ve 2. el fiyat da tüketicilerin iPhone tarafını tutmalarından kaynaklanır. Şöyle söyleyeyim, İtalya’daki bir çocuğa hangi arabayı istersin diye sorduklarında Türk halkının istediği o aşırı lüks arabalardan herhangi birini söylemez. Nedeni o çocuğun sokaklarda her gün Lamborghini görmesidir. Türk halkı eskiden zorlu dönemler geçirdiği için tabir-i caizse “görmemiş” grubuna giriyor. Bunu kötü anlamda söylemedim. Aynı şey telefonlar için de geçerli. Apple’ın Türkiye’de yarattığı oazar payının önemli nedeni telefonlarının gerçekten iyi olması değil, Türk halkının “görmemiş” olması. Son olarak şunu eklemek isterim, Apple eskiden güzel telefonlar yapardı, şimdi çerçevesini düzleştirip, içine bir üst seviye işlemci koyup satıyor. Aynı gucci gibi. Adamlar artık telefon değil marka satmaya başladı. Sonuç olarak Apple'da iyi Samsung'da iyi, diğer Android yazılım kullanan markalar da.