iPhone SE(2020) satın alımı

Ne kamera ne de akıcılık hakkında gram sorunum yok, iki haftadır kullanıyorum. Kesinlikle size katılıyorum, yüzde 30 parlaklık seviyesi ile 6 saat ekran süresi alıyorum ki bu eski telefonum Mi A3 ile kafa kafaya aynı.

Ayrıca testlerde de gördük ki Apple'ın mütevazi olarak çıkarttığı bu telefon, övüp övüp bitirilemeyen sözde büyük markaların amiral gemilerini paramparça etti.

Yıllarca Android kullanmış birisi olarak SE modeline geçeceğim. Aklıma takılan bir soru var, alacağım sitede aksesuarlı kutu ve aksesuarsız kutu var. Bunların farkı nedir?
Telefoncu bir tanıdığımdan IPhone SE almak üzere ricada bulundum ve 4700 lira olduğunu şu an ise stok bulunmadığını söyledi. Telefonu 3 gün içerisinde getirdi, ve getirdiği kutu aksesuarlı kutuydu. Tavsiyem internetten değil dükkandan almanız, veya alsanız bile aksesuarlı olup olmadığını teyit etmeniz. İçerisinde şarj aleti ve kulaklık barındıran kutular aksesuarlı, olmayanlar ise aksesuarsız oluyor.

Bu zamanda telefonculara güven olmaz 4750 TL'ye Hepsiburada'dan alırsın en azından kafan rahat olur.

Hepsiburadadan sipariş vericem büyük ihtimalle. Teşekkür ederim yanıtladığınız için.

Ciddiye alabilirsiniz ironi amacıyla yazılmadı.
iPhone 11 ile kafa kafaya olmadığını yazdığım yazıda beyan etmedim tamamen kullanım izlenimlerini anlattım. İşlemci ile ilgili de bir sorunum olduğunu beyan etmemişim.

Komedyen değilim buna rağmen eğlendirdiysem ne mutlu bana. Öncelikli olarak şunu söylemeliyim sizin için bir telefonun bir parçasını eleştirmek laf atmaksa bu tamamen marka ve modele şeffaf bakamadığınızı ve beni anlamanızın mümkün olmayacağının bir kanıtıdır. Telefonun düşük ışıkta ve lokal ışıklı fotoğraflardaki başarısızlığı beni çok rahatsız etti. Normal kullanıcı olmadığınız için bataryanın performansını beğenmediğinizi söylemişsiniz. Profesyonel bir kullanıcı olarak kameradaki rahatsız edici durumu anlamanızı beklerdim. Kameranın iPhone 11 ile aynı kullanılması aynı yazılıma sahip olduğu anlamına gelmiyor. Bu cihazdan sonra iPhone 11 aldım ve kameralar arasında fark var.

Hocam buna "Çevir kazı yanmasın." denir. Ciddiye alınıp da cevap verilecek biri değilmişsiniz.

Kamerası 6S'ten geri demek biraz saçma olur. Kamera performansı gündüzleri başarılı, geceleri ise elime almıyordum. Pil konusunda çok zayıf, A13 işlemciyi öve öve bitiremedik, övülecek bir işlemci zaten. Lakin o gücü karşılayacak pil yok içinde. Ben de satıp Android aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…