iPhone SE(2020) satın alımı

Arkadaş komedyen sanırım ondan böyle bir şey yazmış. Cihazın bataryası dışında (ki normal bir kullanıcıysanız yetiyor) hiçbir sıkıntısı yok. Kamerası ise laf atılacak en son şey. Bu bütçede buna yakın bir kamera zor bulursunuz.
Ne kamera ne de akıcılık hakkında gram sorunum yok, iki haftadır kullanıyorum. Kesinlikle size katılıyorum, yüzde 30 parlaklık seviyesi ile 6 saat ekran süresi alıyorum ki bu eski telefonum Mi A3 ile kafa kafaya aynı.

Arkadaş komedyen sanırım ondan böyle bir şey yazmış. Cihazın bataryası dışında (ki normal bir kullanıcıysanız yetiyor) hiçbir sıkıntısı yok. Kamerası ise laf atılacak en son şey. Bu bütçede buna yakın bir kamera zor bulursunuz.
Ayrıca testlerde de gördük ki Apple'ın mütevazi olarak çıkarttığı bu telefon, övüp övüp bitirilemeyen sözde büyük markaların amiral gemilerini paramparça etti.

Yıllarca Android kullanmış birisi olarak SE modeline geçeceğim. Aklıma takılan bir soru var, alacağım sitede aksesuarlı kutu ve aksesuarsız kutu var. Bunların farkı nedir?
Telefoncu bir tanıdığımdan IPhone SE almak üzere ricada bulundum ve 4700 lira olduğunu şu an ise stok bulunmadığını söyledi. Telefonu 3 gün içerisinde getirdi, ve getirdiği kutu aksesuarlı kutuydu. Tavsiyem internetten değil dükkandan almanız, veya alsanız bile aksesuarlı olup olmadığını teyit etmeniz. İçerisinde şarj aleti ve kulaklık barındıran kutular aksesuarlı, olmayanlar ise aksesuarsız oluyor.

Telefoncu bir tanıdığımdan iPhone SE almak üzere ricada bulundum ve 4700 lira olduğunu şu an ise stok bulunmadığını söyledi. Telefonu 3 gün içerisinde getirdi, ve getirdiği kutu aksesuarlı kutuydu. Tavsiyem internetten değil dükkandan almanız, veya alsanız bile aksesuarlı olup olmadığını teyit etmeniz. İçerisinde şarj aleti ve kulaklık barındıran kutular aksesuarlı, olmayanlar ise aksesuarsız oluyor.

Bu zamanda telefonculara güven olmaz 4750 TL'ye Hepsiburada'dan alırsın en azından kafan rahat olur.

Hocam bu yazı ciddi bir yazı mı yoksa ironi amaçlı falan mı yazıldı? Bu cihazın kamerası iPhone 11 ile kafa kafaya. Ayrıca iPhone 11 için üretilen A13 Bionic işlemci kullanılıyor. Çentikli ve büyük ekran takıntınız varsa almayacaktınız. iPhone 11 için bütçesi yetmeyenlere ilaç gibi bir cihaz.

Ciddiye alabilirsiniz ironi amacıyla yazılmadı.
iPhone 11 ile kafa kafaya olmadığını yazdığım yazıda beyan etmedim tamamen kullanım izlenimlerini anlattım. İşlemci ile ilgili de bir sorunum olduğunu beyan etmemişim.

Komedyen değilim buna rağmen eğlendirdiysem ne mutlu bana. Öncelikli olarak şunu söylemeliyim sizin için bir telefonun bir parçasını eleştirmek laf atmaksa bu tamamen marka ve modele şeffaf bakamadığınızı ve beni anlamanızın mümkün olmayacağının bir kanıtıdır. Telefonun düşük ışıkta ve lokal ışıklı fotoğraflardaki başarısızlığı beni çok rahatsız etti. Normal kullanıcı olmadığınız için bataryanın performansını beğenmediğinizi söylemişsiniz. Profesyonel bir kullanıcı olarak kameradaki rahatsız edici durumu anlamanızı beklerdim. Kameranın iPhone 11 ile aynı kullanılması aynı yazılıma sahip olduğu anlamına gelmiyor. Bu cihazdan sonra iPhone 11 aldım ve kameralar arasında fark var.

Ciddiye alabilirsiniz ironi amacıyla yazılmadı.
iPhone 11 ile kafa kafaya olmadığını yazdığım yazıda beyan etmedim tamamen kullanım izlenimlerini anlattım. İşlemci ile ilgili de bir sorunum olduğunu beyan etmemişim.

Komedyen değilim buna rağmen eğlendirdiysem ne mutlu bana. Öncelikli olarak şunu söylemeliyim sizin için bir telefonun bir parçasını eleştirmek laf atmaksa bu tamamen marka ve modele şeffaf bakamadığınızı ve beni anlamanızın mümkün olmayacağının bir kanıtıdır. Telefonun düşük ışıkta ve lokal ışıklı fotoğraflardaki başarısızlığı beni çok rahatsız etti. Normal kullanıcı olmadığınız için bataryanın performansını beğenmediğinizi söylemişsiniz. Profesyonel bir kullanıcı olarak kameradaki rahatsız edici durumu anlamanızı beklerdim. Kameranın iPhone 11 ile aynı kullanılması aynı yazılıma sahip olduğu anlamına gelmiyor. Bu cihazdan sonra iPhone 11 aldım ve kameralar arasında fark var.
Hocam buna "Çevir kazı yanmasın." denir. Ciddiye alınıp da cevap verilecek biri değilmişsiniz.

Birinde aksesuar yok birinde aksesuar var, cevap soruda saklı. Fiyat farkları da var tabii ki.
Kararını vermiş gibi duruyorsun ama almadan önce diyeceklerime kulak ver.
SE 2020 modeli kesinlikle kötü bir ara model. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Kamera bakımından gerçekten 6S'den geri olduğunu düşünüyorum. Kamera isteyen 12 alsın kardeşim demeyin, bu fiyata gerçekten o kamerayı hak etmiyor cihaz. iPhone XR bilmiyorum satışta var mı ama yemin ederim XR bu telefondan daha kaliteli. SE 2020 modeli kullandım yetmedi arkadaşımda benimle birlikte aldı sonra hemen gidip Vatan'da takasla sattık telefonları yerine fiyat farkı verip başka cihazlar aldık.
Aklın varsa hiçbir markanın ara modelini tercih etme.
Ara modeller amiral gemilerinden önce piyasaya sürülür. Amiral gemilerinin eski versiyonlarını güncelleyerek yeni ara modeller üretirler. Üretilen ara modeller satışa sunulur ve yeni amiral gemilerinin üretimi ve pazarlaması için kaynak oluşturulur. Oluşan bu kaynak ile yeni çıkacak amiral gemilerinin üretimine hızlıca başlanır. Bu bir satış politikasıdır. Hiçbir telefon markası tüketici için bütçe dostu cihazlar üretmez.
Bu deneyimlerimden sonra umarım satın almazsın. İyi forumlar.
Kamerası 6S'ten geri demek biraz saçma olur. Kamera performansı gündüzleri başarılı, geceleri ise elime almıyordum. Pil konusunda çok zayıf, A13 işlemciyi öve öve bitiremedik, övülecek bir işlemci zaten. Lakin o gücü karşılayacak pil yok içinde. Ben de satıp Android aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı