iPhone SE 2020 vs Oppo Reno 5

PolattAlemdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570 4GB RYZEN 3 3200G 16GB RAM A320M ANAKART 1TB HDD
Meslek
BORSA
Selamlar 5000 TL bir bütçem var. iPhone SE 2020 ve Oppo Reno 5 arasında kaldım. Öneriniz nedir yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da soru mu? Tabii ki iPhone SE 2020.

Neden Oppo Reno 5? O fiyata çok daha iyi androidler var.

Oyun oynamıyosanız net iPhone, küçük telefona alışıksan gine iPhone.
PUBG HDR da 60FPS veriyor kendisi 90Hz olsa 90 da verir.

Hocam bu biraz size bağlı bir durum. Eğer küçük ekran ve batarya sizin için önemli değilse SE alın. Büyük ekran ve batarya önemliyse reno 5. ama o fiyat bandında reno 5'den daha iyi telefonlarda var.

Hocam bu biraz size bağlı bir durum. Eğer küçük ekran ve batarya sizin için önemli değilse SE alın. Büyük ekran ve batarya önemliyse reno 5. ama o fiyat bandında reno 5'den daha iyi telefonlarda var.

Neden Oppo Reno 5? O fiyata çok daha iyi Android'ler var.

Oppo Reno 5 beni şarj konusunda ve 90Hz ekranla cezbetti açıkçası Android tarafında fazla araştırma yapmadım.

Oyun oynamıyosanız net iPhone, küçük telefona alışıksan gine iPhone.
PUBG HDR da 60FPS veriyor kendisi 90Hz olsa 90 da verir.

Oyun oynamıyorum ve ekran büyüklüğüne fazla takılmiyorum ama küçük ekran severim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam küçük ekran seviyorsanız ve bataryayı çok sorun etmeyecekseniz alabilirsiniz. O bütçede en güçlü işlemci ve en iyi kameraya sahip model kendisi. Ha eğer işlemci biraz daha düşük ekran ve batarya iyi olsun diyorsanız da oppo reno 5. Ama dediğim gibi bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz o bütçede S20 Fe SD işlemcili versiyon var. İşinizi hayli hayli görecektir. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Oppo Reno 5 beni şarj konusunda ve 90Hz ekranla cezbetti açıkçası Android tarafında fazla araştırma yapmadım.

Oyun oynamıyorum ve ekran büyüklüğüne fazla takılmiyorum ama küçük ekran severim.

Reno 5'in bataryası 4310 mAh bu bütçede bir Android için fazla düşük ve 90 Hz ekran bu bütçedeki çoğu telefonda var.
Öncelikleriniz neler?
Kaç yıl kullanırsınız?
Bu soruları yanıtlayın size uygun en iyi Android telefonu önereyim.

Hocam ben de Reno 5 araştırıyorum şu sıra, yanıltıcı bilgi olmasın diye belirteyim batarya testlerinde ve günlük kullanımda Reno 5 A52 ile genelde aynı, duruma göre +-10 dk ekran süresi oynuyor aralarında. A52'yi sınıf standartında kabul ediyorsanız Reno 5 gayet standart. Oppo zaten pil işinde oldukça iyi, Reno 5'te 50W destekli hızlı şarj var yaklaşık 50 dk gibi sürelerde tam şarj oluyor, bu süre A52'de 90-100 dk civarında. Kısa 10-15 dklık şarjlarlarla Reno 5 ciddi şarj oluyor, 20 dklık şarjla %50 şarja ulaşıyor örnek olması açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…