iPhone SE 2020 vs Oppo Reno 5

Reno 5'in bataryası 4310 mAh bu bütçede bir Android için fazla düşük ve 90 Hz ekran bu bütçedeki çoğu telefonda var.
Öncelikleriniz neler?
Kaç yıl kullanırsınız?
Bu soruları yanıtlayın size uygun en iyi Android telefonu önereyim.

Pilin iyi olmasını istiyorum, 3 yıl bana yetebilmeli, ekranı fazla büyük olmamalı, telefonun dış görünüşüne takılan birisiyim, telefon ağır ve kaba olmamalı, telefonda da oyun oynamıyorum.

Hocam ben de reno 5 araştırıyorum şu sıra, yanıltıcı bilgi olmasın diye belirteyim batarya testlerinde ve günlük kullanımda reno 5 A52 ile genelde aynı, duruma göre +-10 dk ekran süresi oynuyor aralarında. A52'yi sınıf standartında kabul ediyorsanız reno 5 gayet standart. Oppo zaten pil işinde oldukça iyi, reno 5'te 50W destekli hızlı şarj var yaklaşık 50 dk gibi sürelerde tam şarj oluyor, bu süre A52'de 90-100 dk civarında. Kısa 10-15 dakikalık şarjlarlarla reno 5 ciddi şarj oluyor, 20 dakikalık şarjla %50 şarja ulaşıyor örnek olması açısından.

Evet Oppo'un kısa sürede bu kadar iyi şarj dolumu, dış görünüşü ve hafif bir telefon olması Android tarafında beni en çok o içine çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı