Şu an elimde bir adet 4 saat ekran süresi veren ve ses tuşu sallanan bir adet iPhone SE 2020 var. Bunu 8/128 kapalı kutu Redmi Note 10 Pro ile takas etmeye değer mi? Redmi'nin ise tepsi gibi ekranı gözümü korkutmuyor değil. Çok arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.
Hocam vazgeçtim galiba iPhone sonuçta satarken değer kaybetmez uzun süre güncelleme alır diye maalesef Android cihazlarda 2 sene sonra firması bile unutmuş oluyor.
Hocam vazgeçtim galiba iPhone sonuçta satarken değer kaybetmez uzun süre güncelleme alır diye maalesef Android cihazlarda 2 sene sonra firması bile unutmuş oluyor.
Şu an elimde bir adet 4 saat ekran süresi veren ve ses tuşu sallanan bir adet iPhone SE 2020 var. Bunu 8/128 kapalı kutu Redmi Note 10 Pro ile takas etmeye değer mi? Redmi'nin ise tepsi gibi ekranı gözümü korkutmuyor değil. Çok arada kaldım yardım ederseniz sevinirim.
Aynen hocam sessize alma tuşu çıkır çıkır tuzluk gibi ses yapıyor Genpa'ya götürdüm arıza değil dedi kafama yatmadı başka bir sevise götürdüm o da arıza değil dedi ama hala kafama yatmış değil de takmıyorum artık araştırdım iPhone 8'lerde de varmış aynı sıkıntı aynı kasa olduğu için kronik problem
Şu an elimde bir adet 4 saat ekran süresi veren ve ses tuşu sallanan bir adet iPhone SE 2020 var. Bunu 8/128 kapalı kutu Redmi Note 10 Pro ile takas etmeye değer mi? Redmi'nin ise tepsi gibi ekranı gözümü korkutmuyor değil. Çok arada kaldım .
Günlük kullanım için bu fiyata iPhone 11 işlemcisi alıyosun kardeşim daha iyisi yok en önemli tercih sebebim kibar ve küçük olmasıydı cebimde tepsi taşımak istemem açıkçası alabilirsiniz çok güzel cihaz tek sıkıntısını yukarda belirttim o da şansına ..