iPhone SE 2020 vs Redmi Note 12 Pro

En iyisini yapmışsın. 5-6 aya pil düşerse deji gibi markaların upgradeli pillerden de taktırabilirsin. Satarken de karına satarsın malum durum öyle gidiyor. Hayırlı olsun.

En iyisini yapmışsın. 5-6 aya pil düşerse Deji gibi markaların upgradeli pillerden de taktırabilirsin. Satarken de karına satarsın malum durum öyle gidiyor. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam malum gidişat onu gösteriyor maalesef.

Hocam pil sağlığım 88 şu anda aralık 25'e kadar 80'in aşağısına düşer mi bilmiyorum ama ekran süresi üzmedi beni 4 saati çıkardık şükür tek şarjla

Pil süresinin üzeceğini sanmıyorum zaten. Pil sağlığı olan bir cihaz memnun eder.

O paraya lütfen iPhone SE almayın. Paranızın yettiği düz seri bir iPhone veya yetmiyorsa da Samsung'dan bir telefon seçin. Kendi dosya yöneticisine reklam koyan Xiaomi'ye para ödemeyin bana kalırsa.

iPhone al satı yapıyorum kendim de 14 Pro Max kullanıyorum. iPhone SE alma aldırma satmaya kalktın mı satamazsın. 2 tane elime geçti garantili kutu faturalı hatasız olmalarına rağmen İstanbul gibi yerde aylarca satılmadılar. Git 8 Plus al en azından hala ekmek peynir gibi satılıyor.

Gayet kolay al-sat yapılan bir cihaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…