iPhone SE 2020 yenilenmiş alınır mı?

gizliaadam

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 10.000 TL civarında ve kendim açıkçası iPhone kullanmak istiyorum. Yenilenmiş telefon alınır mı? Hiçbir bilgim yok açıkçası. iPhone istememim sebebi kameraları gerçekten çok başarılı. Sizin eğer bütçeme uygun kamerası iyi olan telefon önerileriniz varsa çok iyi olur.
Bulduğum iPhone: Yenilenmiş iPhone 2020 ( 2.Nesil ) 128GB | HB Bilişim

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük iPhone x bakın. Onun altını kişisel olarak önermiyorum.

Genelde garanti veriyorlar yenilenmiş telefon için. Siz A kalite alırsınız. Pek bir şey değişmiş olacağını sanmıyorum.
iphone x modeli kronik hatalı. en az iphone xs veya xr bakın derim.

Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 10.000 TL civarında ve kendim açıkçası iPhone kullanmak istiyorum. Yenilenmiş telefon alınır mı? Hiçbir bilgim yok açıkçası. iPhone istememim sebebi kameraları gerçekten çok başarılı. Sizin eğer bütçeme uygun kamerası iyi olan telefon önerileriniz varsa çok iyi olur.

iPhone SE 2020 modelinin şarjı aşırı fazla hızlı bitiyor, kendim kullanıyordum artık dayanamadım sattım.

Yenilenmiş telefon alınabilir ama iPhone SE 2020 şarjı çok az gidiyor size yetmeyebilir, yenilenmiş cihazlarda bataryayı değiştiriyorlar orijinali olmuyor çoğu zaman o daha az oluyor. iPhone, 12 altı alınmaz artık. 10k bütçe ile Android bakmanızı tavsiye ederim. Son olarak bu bütçede Android kamerası daha iyi. Eğer güncellemeleri umursamıyorsanız S20 FE alın hem sıfır oluyor hem kamerasi daha iyi ama güncellemesi olsun istiyorsan yine Android telefonlar var güzel.

XS-XS Max bakın hocam. XS Max bayağı iyidir. XS'e göre daha farklı.

Yenilenmiş telefon alınabilir ama iPhone SE 2020 şarjı çok az gidiyor size yetmeyebilir, yenilenmiş cihazlarda bataryayı değiştiriyorlar orijinali olmuyor çoğu zaman o daha az oluyor. iPhone, 12 altı alınmaz artık. 10k bütçe ile Android bakmanızı tavsiye ederim. Son olarak bu bütçede Android kamerası daha iyi. Eğer güncellemeleri umursamıyorsanız S20 FE alın hem sıfır oluyor hem kamerasi daha iyi ama güncellemesi olsun istiyorsan yine Android telefonlar var güzel.
Aslında düz seri telefon alınmaz. 11 Pro Max, 12'ye göre çok daha kullanışlı.

Genelde garanti veriyorlar yenilenmiş telefon için. Siz a kalite alırsınız. Pek bir şey değişmiş olacağını sanmıyorum.

O kalite olayı cihazın görünümü için. Eğer a kalite alırsa cihazda çizik olmaz sadece.

Aslında düz seri telefon alınmaz. 11 Pro Max, 12'ye göre çok daha kullanışlı.

Ben sıfır olarak söyledim. iPhone yeni seriye gecince önceki serinin Pro ve Pro Max'lerini satıştan kaldırıyor.

En düşük iPhone x bakın. Onun altını kişisel olarak önermiyorum.

Genelde garanti veriyorlar yenilenmiş telefon için. Siz A kalite alırsınız. Pek bir şey değişmiş olacağını sanmıyorum.
iPhone SE2020, iPhone X’den 3 yıl sonra çıkmış bir cihaz.
Yenilenmiş alınmaz. İkinci el olarak alınabilecek bir cihaz. İkinci el alacaksan da Pil Sağlığı minimum %85 olan modellere bak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı