iPhone SE 2020'den 12 Mini'ye geçilir mi?

Oz1Mozi

Hectopat
Daha fazla  
SE2020 kullanıyorum uzun bir süredir kısa zaman önce bataryasını güçlendirilmiş bataryayla değiştirdim. Buna bağlı olarak performansta ciddi bir azalma meydana geldi biraz birikmiş param var. Yurt dışı telefon şimdilik kullanmayı düşünmüyorum. İkinci elde 11 fiyatına 12 mini var küçük telefon kullanmayı da seviyorum. 14-15 bin lira bandında bir piyasası var elimdekini satıp üstüne ekleyip almayı düşünüyorum. İleride yurt dışı telefona geçtiğimde de ikisini birlikte kullanmayı planlıyorum. Sizce mantıklı olur mu?

Batarya konusunda bir probleminiz yoksa 13 altında bir cihaz almanızı tavsiye etmem. Ama eğer yurt dışı olacaksa Pro veya Max'ten yana tercih yapmanız daha doğru olur.

iPhone SE 2020'den 12 Mini'ye geçmek, eğer küçük telefon kullanmayı seviyorsanız mantıklı olabilir. iPhone 12 mini, SE 2020'ye göre daha güçlü bir işlemciye, daha iyi bir ekran kalitesine ve 5G desteğine sahip. Ayrıca, batarya performansı ve genel kullanım deneyimi de SE'ye göre iyileşmiş olabilir. İkinci elde 12 Mini'yi 11 fiyatına bulabiliyorsanız, bu iyi bir fırsat olabilir. Yurt dışı telefona geçme planınız olduğunda, 12 Mini'yi hala kullanabilir ve ikisini birlikte kullanabilirsiniz. Eğer bütçeniz uygunsa ve küçük telefon seviyorsanız, geçiş mantıklı bir adım olabilir.

Apple istemissiniz ama fikrimi belirtmek istiyorum. Sirf apple ekosistemi diye bilmem kac senelik cihaza 2. Elde o parayi vermek mantikli degil. S24 fe tavsiye ederim o butceye uzun yillar kullanabilirsiniz.

Katılıyorum bende s 24 FE almanızı tavsıye ederım şu an Samsung sayfasında 65W şarj aletı ile 26 bın cıvarına satılıyor.

Apple istemissiniz ama fikrimi belirtmek istiyorum. Sirf Apple ekosistemi diye bilmem kac senelik cihaza 2. elde o parayi vermek mantikli degil. S24 FE tavsiye ederim o butceye uzun yillar kullanabilirsiniz.

Apple istemissiniz ama fikrimi belirtmek istiyorum. Sirf Apple ekosistemi diye bilmem kac senelik cihaza 2. elde o parayi vermek mantikli degil. S24 FE tavsiye ederim o butceye uzun yillar kullanabilirsiniz.

Amacım uzun yıllar kullanmak değil. En fazla 2 yıl ana cihazım olarak kullanacağım.

Batarya konusunda bir probleminiz yoksa 13 altında bir cihaz almanızı tavsiye etmem. Ama eğer yurt dışı olacaksa Pro veya Max'ten yana tercih yapmanız daha doğru olur.

Bataryayla ilgili bir problemim yok. Cihazın hızlı olması yeterli benim için. Kendi cihazımın da bataryasını değiştirmeden önce performasından gayet memnundum.

iPhone SE 2020'den 12 Mini'ye geçmek, eğer küçük telefon kullanmayı seviyorsanız mantıklı olabilir. iPhone 12 mini, SE 2020'ye göre daha güçlü bir işlemciye, daha iyi bir ekran kalitesine ve 5G desteğine sahip. Ayrıca, batarya performansı ve genel kullanım deneyimi de SE'ye göre iyileşmiş olabilir. İkinci elde 12 Mini'yi 11 fiyatına bulabiliyorsanız, bu iyi bir fırsat olabilir. Yurt dışı telefona geçme planınız olduğunda, 12 Mini'yi hala kullanabilir ve ikisini birlikte kullanabilirsiniz. Eğer bütçeniz uygunsa ve küçük telefon seviyorsanız, geçiş mantıklı bir adım olabilir.

Cihazın kalitesinden şüphem yok ancak 7-8 bin lira para vermeye değer mi o kafamı kurcalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı