iPhone SE 2020 kullanıyorum. iOS 18'in tamamlanmış versiyonunu. Sizce indirmeli miyim? Pil performansı cihazın genel performansı nasıl olur? Önerir misiniz? Yoksa iOS 17.7'de mi kalayım?
iPhone SE 2020 kullanıyorum. iOS 18'in tamamlanmış versiyonunu. Sizce indirmeli miyim? Pil performansı cihazın genel performansı nasıl olur? Önerir misiniz? Yoksa iOS 17.7'de mi kalayım?
Tavsiye etmiyorum. Hem pilden hem performanstan kaybedersin. Yongası eski.
Eski iPhone'larınızı güncelleyerek işlemci performansını düşürüyorsunuz!
Atıyorum yeni bir iPhone çıktı ve aldınız. Aldığınız ilk gün performansı etkileyici oluyor. Memnunsunuz. 1 yıl kullandınız hala cayır cayır çalışıyor. Yeni iPhone çıktı haliyle yeni iOS işletim sistemi de geldi ve güncellediniz. Problem yok. Taş gibi çalışıyor. 1 yıl daha geçti yeni bir iPhone...www.technopat.net
Aylar önce bir konu açmıştım gözden geçir istersen.
Kaç defa şarj ettin?Kurabilirsin. Güç tasarrufunda ekran sürem. Mobil veri ve Bluetooth Full açık.
Eki Görüntüle 2330433
İşlemci performansı düşmüyor. İşlemci aynı performansla yetmemeye başlıyor. Yanlış bilgileri vermeyi bıraksanız mı artık?
Kaç defa şarj ettin?
Fotoğrafın üst kısmındaki grafikte var. %100 harcayarak 8 saat civarı ekran süresi almışım.
Ben iOS 17ye geri döndüm bendeki grafik farkli nasıl aynı sekilde bakacagım.
Pil sekmesinde direkt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.