iPhone SE 2022 beklemeye değer mi?

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.208
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Büyük olasılıkla bu sene gelecek olan için evet ama bir dahakinde hayır.
Sizce beklemeye değer mi hocam? Elimdeki A52'den kurtulur kurtulmaz iPhone SE almayı düşünüyorum.

Evet beklemeye değer olabilir. Zaten ikinci veya üçüncü ayda çıkarabilirler.

Bir yandan fiyatıyla sürpriz yapabilir. Artık SE ve Samsung tarafında FE ülkemizde uygun fiyatlı çıkış yapmıyor.

Sizce beklemeye değer mi hocam? Elimdeki A52'den kurtulur kurtulmaz iPhone SE almayı düşünüyorum.

Uygun fiyata iPhone alırım diye düşünüyorsan pek öyle olmaz. Apple karından vazgeçecek bir firma değil (bölgesel fiyatlandırma yapmaz yani) e dolar 14'e dayanmışken ve eşek yükü vergi varken fiyatının ucuz olacağını sanmıyorum.

A52'den memnun değil misiniz hocam?
Sorunlu cihaz bendeki, şarjı günde 3 saat ekran süresine anca yetiyor. Oyun yok bir tane bile, ama çok memnunum şarj konusu dışında. O da benim şanssızlığım. Belki de garantiye veririm.

Sorunlu cihaz bendeki, şarjı günde 3 saat ekran süresine anca yetiyor. Oyun yok bir tane bile, ama çok memnunum şarj konusu dışında. O da benim şanssızlığım. Belki de garantiye veririm.
Garantiye verin, 3 saat o telefon için normal değil.

Fiyata, fiyatına göre vadettiği özelliklere, çıktığı dönemde ki alternatif cihazlara ve dolar kuruna göre değişir. Yani şu an net bir şey söylemek zor gibi.

Onun haricinde beğeniyorsunuz anladığım kadarıyla. Öncesinde hiç iPhone kullandınız mı kıyaslayabilir misiniz?

Onun haricinde beğeniyorsunuz anladığım kadarıyla. Öncesinde hiç iPhone kullandınız mı kıyaslayabilir misiniz?
Kullanmadım desem yeridir. Ancak birçok tanıdığımın iPhone cihazını bir süre kullanmışlığım var. SE 2020'nin altı alınmaz. SE 2020, XR gibi modeller iPhone severler için bu bütçede ideal hocam. Ayrıca A52 gerçekten muazzam bir cihaz. Android'in 5000 TL'ye kadarki kralı.

Kullanmadım desem yeridir. Ancak birçok tanıdığımın iPhone cihazını bir süre kullanmışlığım var. SE 2020'nin altı alınmaz. SE 2020, XR gibi modeller iPhone severler için bu bütçede ideal hocam.
5 yıldır 6s kullanıcısıyım da A52 seçeneklerim arasında o yüzden merak ediyorum. SE 2 de tercih edebilirim ama bu tasarımdan bıktım açıkçası. Yeni SE de böyle gelecek sanırım bu biraz üzdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı