iPhone SE 2022 için hızlı şarj adaptörü gerekli mi?

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
iPhone SE 2022 telefonum var. Pil sağlığı 86 ikinci el olarak arkadaşımdan aldım. Şu anda orijinal Apple 5W adaptör ve Philips mfi kablo ile kullanıyorum. Sizce 20W hızlı şarj adaptörü almaya gerek var mı? D&R da 579 TL'ye düşüyor indirimler ile. Kararsız kaldım. Hızlı şarj pil sağlığına etki eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı akşamlar.

iPhone SE 2022 telefonum var. Pil sağlığı 86 ikinci el olarak arkadaşımdan aldım. Şu anda orijinal Apple 5W adaptör ve Philips mfi kablo ile kullanıyorum. Sizce 20W hızlı şarj adaptörü almaya gerek var mı? D&R da 579 TL'ye düşüyor indirimler ile. Kararsız kaldım. Hızlı şarj pil sağlığına etki eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı akşamlar.

Alsan daha iyi olur.

Hızlı şarj bataryanın ömrünü daha hızlı götürür. Tercih size kalmış.

Alabilirsin tabiki. Şarj olma süresi açısından arada büyük fark olacaktır. Pil sağlığında ömrünü tamamlamaya yavaş yavaş yaklaşmış.

Hızlı şarjı bugün aldım elimde orijinal kablo yok yan sanayi kablo ile şarj etsem bir sorun olur mu yakın zamanda mfi setifakalı kablo alacağım.

Hızlı şarjı bugün aldım elimde orijinal kablo yok yan sanayi kablo ile şarj etsem bir sorun olur mu yakın zamanda mfi setifakalı kablo alacağım.
Uzun süreli kullanmayın, cihazın elbet bataryası zarar görür. Uyarı olarakta şunu söyleyeyim, cihazınızı şarjdayken kullanmayın ki iPhone'larda pil sağlığını daha hızlı düşürmekte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı