- Makaleler
- 4
Herkese selamlar, iPhone 12 serüvenimden sonra iade etmek zorunda kaldım, Apple'dan devam etmek ama bütçeyi yükseklere çıkarmak istemiyorum. iPhone 12'nin boyutu tam idealdi ama pahalı ve dediğim gibi Apple istiyorum. 4.5 yıldır iPhone 8 kullanan biri olarak SE3 alınır mı? 3 ila 5 saat ekran sürem var. iPhone 12 kullanırken 6.5 saat ekran sürem vardı hasta olduğum için ek olarak telefonu denemiştim. Telefonla oyun oynamam, sadece gündelik kullanıcıyım. Kamerayla çok işim yok, ama gündüzleri işime yarar tabii ki tek tük fotoğraf çekerken. 8'in bile gündüz performansı iyiyken SE3'ün A15 çiple daha verimli olduğunu düşünüyorum. Ek olarak 2025 Mart gibi SE4 çıkacakmış ama gerçekten bıktım. 12'den 8'e düşen biri olarak telefon artık aşırı ısınıyor ve geçen ekran tarif edemeyeceğim şekilde bir şeyler oldu böyle yalpaladı pır pır yandı söndü aşırı hızlı. Arka cam zaten kırık dökülmeye başladı.
Uzun lafın kısası: Basit ve oyun oynamayan, 3 ila 5 saat ekran süresi olan, arada sırada kamera kullanacak ve küçük telefon seven biri SE3 almalı mı? Depolama olarak 64 alabilirim çünkü şu anki iPhone 8'im 64 GB ve kullandığım yer sadece 15 GB. Hediye olarak yeni bir telefon alabilirim onu seçemem tabii ama kendim alacaksem SE3'e sıcak bakmaya başladım.
Not: Lütfen Android cihaz önermeyin, iyi olabilir fakat gerçekten istemiyorum. S24 bir ara çok güzel geldi ama o bütçelere çıkarsam düşünürüm anca onu.
12 ve 13'ü yan yana deneyimleyen biri olarak şunu da söyleyeyim 13, 12'ye göre bariz ağır gelmişti elime. Pratikte pek fark yok ama söylemek istedim. Mini modeller de yok malum, olsa da baz modelden pahalılar.
Uzun lafın kısası: Basit ve oyun oynamayan, 3 ila 5 saat ekran süresi olan, arada sırada kamera kullanacak ve küçük telefon seven biri SE3 almalı mı? Depolama olarak 64 alabilirim çünkü şu anki iPhone 8'im 64 GB ve kullandığım yer sadece 15 GB. Hediye olarak yeni bir telefon alabilirim onu seçemem tabii ama kendim alacaksem SE3'e sıcak bakmaya başladım.
Not: Lütfen Android cihaz önermeyin, iyi olabilir fakat gerçekten istemiyorum. S24 bir ara çok güzel geldi ama o bütçelere çıkarsam düşünürüm anca onu.
12 ve 13'ü yan yana deneyimleyen biri olarak şunu da söyleyeyim 13, 12'ye göre bariz ağır gelmişti elime. Pratikte pek fark yok ama söylemek istedim. Mini modeller de yok malum, olsa da baz modelden pahalılar.