IPhone SE 2022 vs iPhone 11

volodymr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda elimdeki telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, bugüne kadar hep Android kullandım ve iOS işletim sistemini merak ettiğim için iPhone SE 3(2022) veya iPhone 11 düşünüyorum, fakat SE 3 tasarımdan dolayı iPhone 11 ise güncelleme ömründen dolayı beni korkutuyor. Günlük hayatta çok fazla kamerayla işim yok, telefonda oyun oynamam ama sosyal medyada biraz fazla vakit geçiriyorum. Sizce hangisi daha iyi bir tercihtir? Bu arada Android telefonda önerebilirsiniz.

iPhone 11, 2 sene içinde biter. SE 2022'nin daha ortalama 4 senesi daha var. İşlemci, her şeyi daha üst ama boyut küçük.

Boyut sorun değilse 2022 derim 👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu an hangi cihazı kullandığınızı bilmiyorum ama SE 3'ün sizi üzeceği tek nokta ekran küçüklüğü ve dediğiniz gibi artık demode olan tasarımı ekran cidden küçük ona göre karar verin tavsiyem bir mağazada gidip görmeden almayın.

Merhaba, yakın zamanda elimdeki telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, bugüne kadar hep Android kullandım ve iOS işletim sistemini merak ettiğim için iPhone SE 3(2022) veya iPhone 11 düşünüyorum, fakat SE 3 tasarımdan dolayı iPhone 11 ise güncelleme ömründen dolayı beni korkutuyor. Günlük hayatta çok fazla kamerayla işim yok, telefonda oyun oynamam ama sosyal medyada biraz fazla vakit geçiriyorum. Sizce hangisi daha iyi bir tercihtir? Bu arada Android telefonda önerebilirsiniz.

Senin yerinde olsam ikisini de almazdım. Android tarafında POCO F5, Realme GT2, S21 FE, S21 gibi çok iyi cihazlar var. Bu cihazlardan birini alabilirsin. İllaki iPhone olacaksa ikinci el 12 Pro'ya da 12 Pro Max almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
11 2 sene içinde biter 2022 daha ortalama 4 senesi daha var işlemci heşreyi daha üst ama boyut küçük.

Boyut sorun değilse 2022 derim 👍

Hocam boyut benim için çok sorun değil, peki SE 3 beni batarya konusunda pişman eder mi?

Senin yerinde olsam ikisini de almam. Android tarafında POCO F5, Realme GT2, S21 FE, S21 gibi çok iyi cihazlar var. Bu cihazlardan birini alabilirsin. İllaki iPhone olacaksa ikinci el 12 Pro'ya da 12 Pro Max almanı tavsiye ederim.

Hocam dediğiniz telefonlar donanım anlamında güzel fakat benim güncelleme takıntım var, mesela Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve aldıktan 2 sene sonra güncelleme ömrünü tamamladı.

Merhaba, sizin yerinizde olsam iPhone 11 almam nedenleri zaten gerektiği kadar var piyasada. SE 2022 hakkında pek bilgim yok. Ancak onu da tercih etmezdim. S22 önerebilirim aynı fiyat diyebiliriz hatta daha düşükte. Ya da farklı telefonlara bakılabilir arkadaşın dediği gibi.

Merhaba, sizin yerinizde olsam iPhone 11 almam nedenleri zaten gerektiği kadar var piyasada. SE 2022 hakkında pek bilgim yok. Ancak onu da tercih etmezdim. S22 önerebilirim aynı fiyat diyebiliriz hatta daha düşükte. Ya da farklı telefonlara bakılabilir arkadaşın dediği gibi.

Hocam ilk başta S22 düşünüyordum fakat batarya hakkında forumda kötü yorumlar gördüm o yüzden biraz çekiniyorum bir de biliyorsunuz ülkemizde ürün iade etmek biraz zor.

Hocam ilk başta S22 düşünüyordum fakat batarya hakkında forumda kötü yorumlar gördüm o yüzden biraz çekiniyorum bir de biliyorsunuz ülkemizde ürün iade etmek biraz zor.

Yani hocam sizde haklısınız. Ancak iPhone 11 de ortada. Gerek ekran gerek de batarya gibi onların da problemleri var. S22 olmaz ise Eren arkadaşın önerdiği telefonlar olabilir. Ancak bütçeniz S23 gerçekten yakın diyebiliriz. Hiç yoksa hem ömürlük hem de performanslı bir telefon elde etmiş olursunuz. Kafanız da rahat olur. S23 hakkında ben kötü yorum görmedim. Ancak elbette ufak defek sorunları olabilir. Hem daha yeni hem de gerek ekran gerek donanım olarak çok güzel telefon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı