iPhone SE 3 alınır mı?

64 GB ise depolaması yetmeyebilir. İşlemci olarak iyi gibi ama diğer özellikleri yetersiz kalıyor, özellikle batarya. Modası geçmiş tarzda bir telefon. Küçük boyutlu ve iPhone cihaz istiyorsanız ya 2. el 13 mini zorlayın ya da SE 4 bekleyin derim.

SE 4 35000 TL'nin altında olur mu sizce.
 
SE 4 35000 TL'nin altında olur mu sizce.

Şu an iPhone 13 o fiyatta. Ben çıktığında onun Apple içinde fiyat bazında almak isteyenleri ikilemde bırakacağını ve iPhone 13 ile benzer fiyatlarda olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla o dönem iPhone 13 kaç paraysa yakın fiyatlarda gezer. Şu an bile 35K iken düz 13 o fiyat imkansıza yakın gibi duruyor.
Soruna gelecek olursam 2. el 12 Pro düşünebilirsin 28K bandında TR modelleri var. SE3 kesinlikle o parayı hak etmiyor. Sıfır 12 bile var o fiyatlara.
Ya da bütçeniz 30-35K ise bugünden yurt dışı 15 Pro öneririm.
 
Şu an iPhone 13 o fiyatta. Ben çıktığında onun Apple içinde fiyat bazında almak isteyenleri ikilemde bırakacağını ve iPhone 13 ile benzer fiyatlarda olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla o dönem iPhone 13 kaç paraysa yakın fiyatlarda gezer. Şu an bile 35k iken düz 13 o fiyat imkansıza yakın gibi duruyor.
Soruna gelecek olursam 2. el 12 Pro düşünebilirsin 28k bandında TR modelleri var. SE3 kesinlikle o parayı hak etmiyor. Sıfır 12 bile var o fiyatlara.
Ya da bütçeniz 30-35k ise bugünden yurt dışı 15 Pro öneririm.

iPhone telefonları illegal bir şekilde kaydedilebilir mi?
 
SE 3 dedigimiz telefon ekran ve pil olarak çok yetersiz, fiyat bandındaki bazı diğer cihazlardan da kamera olarak geride kalır. iOS zorunlulugu yoksa alınmamalı. S23 FE, S22, Poco X6 Pro, pil istenirse A55, Nothing Phone 2a gibi alternatifler var. Amacınıza göre önerebiliriz.
 
iPhone telefonları illegal bir şekilde kaydedilebilir mi?
Maalesef. Şöyle açıklayayım kayıtsız kullanma yöntemini:
Bu ay içinde alırsan ağustos 2025'e kadar kapanmadan kullanabilirsin. Sonra da kapandığında bir tane eski bir 6S, SE1 gibi cihaz alıp SIM kartı ona takıp son 4 ayı iCloud arama yönlendirme ile kullanacaksın alırsan yani 2 telefon taşırsın ama gene yurt dışı telefonu kullanırsınız son 4 ay da. Zaten her 1 Ocak'ta 8 ay hakkın geri geliyor. iCloud arama yönlendirme Apple'ın kendi özelliğidir.
Bence yurt dışı 15 Pro almanız en mantıklı seçenektir.
 
Şu an S21 FE kullanıyorum memnunum ama değiştirmek istiyorum. Daha önce iPhone 6 kullandığım için boyut olarak sorun olmaz, sizce alınır mı?
Alınmaz. S21 FE gibi orta-üst bir Android'den en giriş seviyesi iPhone'ye geçmek attan inip eşeğe binmek gibi olacaktır. Batarya, kamera vb. çopu şeyde tatmin etmez. Sadece işlemci konusunda önde.

Alıyorsan kaçak 14-15 Pro bak, kaçak istemiyorsanda dokunma yada S23FE gibi bir cihaza geç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı