iPhone SE 3 ne kadar yıl destek alır?

iPhone 14 ile aynı işlemciyi kullanıyor. Mantık olarak onun kadar destek alması gerekir ancak farklı olarak 4 GB RAM'i var dolayısıyla 14'den bir tık eksik güncelleme alabilir.

iPhone 16e yeni çıktı ona yönelmen mantıklı olabilir eskidi SE 3 .
16e almayı düşünmüyorum. O kadar para verip tek kamera kullanmak saçmalık gibi geliyor. Eğer geçersem iPhone 15'e geçerim gibi.

iPhone 14 ile aynı işlemciyi kullanıyor. Mantık olarak onun kadar destek alması gerekir ancak farklı olarak 4 GB RAM'i var dolayısıyla 14'den bir tık eksik güncelleme alabilir.
14 ile değil 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor hocam.

16e almayı düşünmüyorum. O kadar para verip tek kamera kullanmak saçmalık gibi geliyor. Eğer geçersem iPhone 15'e geçerim gibi.

14 ile değil 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor hocam.

Önemli olan telefonun özellikleriyse bu paralara tabii ki Samsung S25 geçmen daha mantıklı olacaktır iPhone 16e biraz parasına göre az özellik veren cihaz.

iPhone 14 A15 kullanıyor, Pro ve Pro Max A16.
iPhone 14 A16 diye biliyordum o da A15'miş kusura bakmayın.

Önemli olan telefonun özellikleriyse bu paralara tabii ki Samsung S25 geçmen daha mantıklı olacaktır iPhone 16e biraz parasına göre az özellik veren cihaz.
Hayatımda hiç android kullanmadım o yüzden android almam gibi duruyor. Geçersem ya iPhone 15 ya da iPhone 16'ya geçerim. Touch ID olayına yıllardır çok alışmıştım hiç de geçesim yok :(

2 yıl daha alır. SE 2 bile sıradaki güncellemeyi alacakmış geçen gördüm. Normalde destek bitmiş olması gerekiyordu halbuki.
XR bile hala güncelleme alıyor SE 3 daha daha fazla almaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı