Geçmeyi düşünüyorum zaten fakat gözle görülür şekilde ne gibi farklar yaratır onu bilmiyorum.Geçilebilir tamamen size bağlı.
Geçmeyi düşünüyorum zaten fakat gözle görülür şekilde ne gibi farklar yaratır onu bilmiyorum.
Çağ atlarsınGeçmeyi düşünüyorum zaten fakat gözle görülür şekilde ne gibi farklar yaratır onu bilmiyorum.
iPhone 13 alacaktım fakat SE 3. Nesil, 13 ile aynı işlemciyi kullanıyor ayrıca 2021 yılında çıkmış telefona 33.000-34.000 TL vermek istemiyorum açıkçası. S24 FE bu bütçede rakipsiz gibi duruyor.Çağ atlarsın
Peki günlük kullanımda boyutundan dolayı rahatsızlık yaşıyor musunuz? Biliyorum teknoloji markete gidip denemem daha iyi olacak fakat en yakın teknoloji market 110 KM uzaklıkta.S24 FE kullanıyorum 1 2 aydır. Gayet keyifli kullanması falan. S20 FE'den geçtim. Kamera konusu aman aman çok da fark hissettirmedi. Ama 7 sene güncelleme alması ve yapay zeka olayları bence çok cazip kılıyor.
Ben Note 2 de kullandım zamanında. O zamandan beri küçük ekran kullanamıyorum. O nedenle tatmin ediyor. Ama yüzüklü telefon tutucularından kulanıyorum yolda vs düşürmeden rahat etmek için.Peki günlük kullanımda boyutundan dolayı rahatsızlık yaşıyor musunuz? Biliyorum teknoloji markete gidip denemem daha iyi olacak fakat en yakın teknoloji market 110 KM uzaklıkta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.