iPhone SE 4 beklenir mi?

Bütçe
20k 40k
SE 3 256 GB şu anda 33499 ₺'den satılıyor. En az 40K'sı var gibi geliyor bana SE 4'ün. Doların sürekli arttığı düşünüldüğünde daha da yüksek fiyata gelebilir. Bu fiyatlarda olursa tek arka kameralı, 60 Hz ve kalın çerçeveleri yüzünden mantıklı olmayabilir. Tabii SE 4, 40-45 bin arasında gelirse Apple genel bir zam verebilir. Mesela 15'in fiyatı 60K'ya çıkar, SE 4 satılsın diye. Benzer bir durum şu an iPhone 12 için geçerli. Son zamanlarda ülkemize ciddi sayıda 12 girişi oldu.

SE 4'ün 3 nm'lik A17 Pro ile gelebilme ihtimali de varmış. Bu şartlarda işlemci olarak çok güçlü bir donanıma sahip olacak demektir.

iPhone alma düşünceniz varsa bekleyin. 13'ten her türlü mantıklı olur. 15'e göre değerlendirmek için çıkacağı fiyat önemli.

Samsung almam kaç yıl Samsung kullandım bıktım gına geldi.

Bence de aşmaz 30-35 bin TL gibi bir fiyatı olur sanki ama umarım 30K'yı geçmez.

Ayrıca bu foruma ne olmuş anlayamadım her yerde Samsung, Android fan boyu dolu alakasız konuların altına her yerde Android önerme heyecanı, ilginç.
Vallah ya Samsung iştesem Samsung sorarım zaten o fiyata neden Samsung alayım 6 ay sonra performansı olmayacak ne anlamı var ya x6 pro yada iphone alcam veya se 4 uygun gelirse

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı