IPhone SE 4 yerine iPhone 5G çıkacak!

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
Uzun zamandır iPhone SE 4 konuşuluyor ancak artık iPhone SE 4 yerine iPhone 5G ismi kullanılacak.
Bu modelde iPhone 13 stili çentik, arkada tek 48 MP kamera önde ise 16 MP kamera, Face ID, 6.1 inç retina OLED ekran kullanılacağı düşünülüyor. Ayrıca iPhone 5G ilk Apple 5G modem ile gelen cihaz olacak. Son olarak bu model Apple A17 Bionic ya da Apple A18 Bionic ile gelecek. İşletim sistemi iOS 18 ya da iOS 19 olması planlanan cihazda ücretsiz iCloud 3 GB depolamaya sahip olacak. Cihazın en geç Eylül 2025'e kadar çıkması planlanıyor.

Uzun zamandır iPhone SE 4 konuşuluyor ancak artık iPhone SE 4 yerine iPhone 5G ismi kullanılacak.
Bu modelde iPhone 13 stili çentik, arkada tek 48 MP kamera önde ise 16 MP kamera, Face ID, 6.1 inç retina OLED ekran kullanılacağı düşünülüyor. Ayrıca iPhone 5G ilk Apple 5G modem ile gelen cihaz olacak. Son olarak bu model Apple A17 bionic ya da Apple A18 bionic ile gelecek. İşletim sistemi iOS 18 ya da iOS 19 olması planlanan cihazda ücretsiz iCloud 3 GB depolamaya sahip olacak. Cihazın en geç Eylül 2025'e kadar çıkması planlanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iPhone 5G olmayacak iPhone 16e olarak adlandırılacak ve çentik yerine dinamik ada olacak 6 veya 8 GB RAM olacak diyorlar yeni söylentiler bu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iPhone 5G olmayacak iPhone 16e olarak adlandırılacak ve çentik yerine dinamik ada olacak 6 veya 8 GB RAM olacak diyorlar yeni söylentiler bu şekilde.

Mizah ve eğlence

Bunu görünce aklıma ismi @phone olan tuşlu telefon markası geldi. Zamanında iPhone'un çıkardığı tuşlu telefon sanmıştım😛
Bu mesajı görünce aklıma Sony çakması Sqny geldi.😅

Bu modelde iPhone 13 stili çentik, arkada tek 48 MP kamera önde ise 16 MP kamera, Face ID, 6.1 inç retina OLED ekran kullanılacağı düşünülüyor. Ayrıca iPhone 5G ilk Apple 5G modem ile gelen cihaz olacak. Son olarak bu model Apple A17 Bionic ya da Apple A18 Bionic ile gelecek. İşletim sistemi iOS 18 ya da iOS 19 olması planlanan cihazda ücretsiz iCloud 3 GB depolamaya sahip olacak. Cihazın en geç Eylül 2025'e kadar çıkması planlanıyor.
iPhone 5G değil 16e ismiyle çıktı ama sonuçta yine ismi iPhone SE 4 olmadı😀

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı